6-i-1 London-pakken

  • Vælg dato

6-i-1 London-pakken

Pris fra 565 kr

6 fantastiske seværdigheder, 1 STORT eventyr! Dette er et enestående pakketilbud - betal for to seværdigheder og få fire ekstra seværdigheder med GRATIS! Dette pakketilbud inkluderer Madame Tussauds, London Eye, London Eye River Cruise, SEA LIFE London, Shrek's Adventure! London og London Dungeon. 

London Eye lukket d. 7-22. januar 2019 for årligt vedligehold!

Højdepunkter:
- Nyd seks af Londons mest populære attraktioner
- Tag på et spændende eventyr rundt i London
- Betal for to attraktioner og få fire ekstra GRATIS 
- Besøg det berømte voksmuseum Madame Tussauds
- Beundre London oppe fra i Coca-Cola London Eye
- Sejl på Themsen med London Eye-cruiset
- Udforsk livet under vand i SEA LIFE London Akvarium
- Prøv den nye attraktion Shrek's Adventure! London
- Bliv godt forskrækket i London Dungeon
- Bestil online og få fire attraktioner gratis
- Få en 10% rabatkupon til Madame Tussauds souvenirbutik

Fantastisk pakketilbud - Betal for 2, få 6 seværdigheder
Dette fantastiske pakketilbud inkluderer seks af Londons mest populære attraktioner: Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, London Eye-cruise, SEA LIFE London Akvarium, Shrek's Adventure! London og London Dungeon. 

Hvis du alligevel vil besøge Madame Tussuads og London Eye, så bestil vores 6-i-1 London-pakke og få London Eye River Cruise, SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure! London og London Dungeon med til samme pris!*

Udforsk Madame Tussauds London
Besøg det verdensberømte voksmuseum i London og mød den britiske kongefamilie, hæng ud med Justin Bieber, oplev Marvel Super Heroes 4D-biografen, prøv forlystelsen Spirit of London Taxi Ride eller den nye Alien: Escape. Dine billetter inkluderer også den nye Star Wars-udstilling. 

Beundre udsigten fra Coca-Cola London Eye
Lige ved Themsen og overfor Big Ben ligger et af Londons bedste kendte vartegn, pariserhjulet Coca-Cola London Eye. Herfra kan du få et helt nyt perspektiv på byen 135 meter over havoverfladen. Udsigten heroppe fra er uden sammenligning den bedste i London!

Udforsk en verden under vand
I SEA LIFE London Akvarium er du garanteret sjov for hele familien! Oplev 500 forskellige arter fra hele verden, flere end 40 forskellige hajer og 14 zoner med forskellige temaer fordelt over tre etager. 

Bliv forskrækket i London Dungeon
Tag på en nervepirrende 90-minutters rejse gennem 1000 år af Londons historie, oplev 360 graders spændende historiefortælling med skuespillere og hør, duft og mærk Londons historie! Du kan også nyde de to hårrejsende forlystelser. 

Tag på eventyr med Shrek
Stig ombord på den magiske DreamWorks bus, med Æslet som din frække turguide er ulykker, kaos og ubegrænset sjov en del af turen. 

Tag del i 10 live shows med eventyrtemaer, hvor du kan besøge Shreks mose, finde din fremtid i krystalkuglen, finde væk i spejllabyrinten og afslør din indre trold, når der er behov for det! 

Både Shrek's Adventure! LondonCoca-Cola London Eye, London Eye-cruiseLondon Dungeon og SEA LIFE London Akvarium ligger på South Bank, så du kan nemt besøge flere steder på samme dag. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til Madame Tussauds i London.

Du skal ombytte din e-billet hos Madame Tussauds ved dør nr. 1. 

Hvordan fungerer det?

Madame Tussauds: Det er en god idé at besøge voksmuseet samme dag, som du afhenter dine billetter til de øvrige attraktioner i 6-i-1 London-pakken.

Shrek's Adventure: 1) Du kan vælge mellem at stille dig i kø, ventetiden er ca. 10-45 min. 2) Du kan møde op hos Shrek's Adventure og vælge et specifikt tidspunkt senere samme dag eller en anden dag. På den måde kan du vende tilbage til Shrek's Adventure senere og undgå at stå i kø. 

London Eye: Gå til lugen for forhåndskøbte billetter i billetsalen (du springer køen over til billetkontoret) og vent på den næste ledige gondol. Bemærk venligst: Din billet er en standardbillet, ikke en Fast Track-billet. 

London Eye-cruise: Gå til London Eye Pier, hvor du vil få udstedt din billet til næste ledige cruise den samme dag. Du bedes være tilbage på molen 15 min. inden afgang for at komme ombord på London Eye-cruiset. 

SEA LIFE London Aquarium: Din billet er en åben billet, som er gyldig for et besøg på en valgfri dag. 

London Dungeon: Pga. stor popularitet, har London Dungeon indført ny indgangspolitik. Fra nu af vil din e-billet, når du ankommer til London Dungeon, ombyttes til en tidsbestemt billet for samme dag. Vi garanterer dig adgang inden for maks. 45 min., oftest meget hurtigere, eller du kan vælge at komme igen senere på et forudbestemt tidspunkt, og hermed helt undgå ventetid - det er dit valg. Ingen af vores kunder har nogen siden ventet 45 min, men da vi ikke kan garanterer du kan komme ind uden ventetid, tilbyder vi dig muligheden for at besøge London Dungeon på et andet tidspunkt samme dag, eller en anden dag - valget er dit! 

Hvor længe er mine billetter gyldige?
Dine billetter er gyldige i en måned fra du får dem hos Madame Tussauds.

Hvilke billettyper findes der?
Voksen (16+)
Barn (3-15)
Spædbarn (0-2): Gratis

Hvordan får jeg min 10% rabatkupon?
På din e-billet finder du et link til din eksklusive 10% rabatkupon til Madame Tussauds souvenirbutik. Du skal bare printe den ud og fremvise den ved kassen i Madame Tussauds souvenirbutik for at få din 10% rabat.

*Tilbuddet er baseret på billetpriserne ved samme dags køb i døren. 

Vigtig information:
- Bemærk venligst: Alle billetter skal være brugt senest d. 30. april 2019. 
- Dine billetter til Coca-Cola London Eye er standardbilletter, hvor du springer køen over til billetkontoret. Der kan forekomme kø til gondolerne, som du ikke springer over.  

 

Fantastisk 4.3

4.3 12 kundekommentarer
Fungerede fint

Smart billetsystem, der fungerede fint. Hurtig adgang til attraktionerne.

Christian, Valby
LØR, 20 OKT 2018
4.3
Fungerede fint

Smart billetsystem, der fungerede fint. Hurtig adgang til attraktionerne.

Christian, Valby
LØR, 20 OKT 2018
4.3
Billig adgang til store oplevelser

Vi hentede billetterne kl. 09.00 hos Madame Tussaud's og fik derefter adgang til vokskabinettet en hel time før andre gæster uden om den lange kø. Derefter tog vi i London Eye, hvor ventetiden var ca. 20 minutter. Efter London Eye var der sejltur lige ved siden af. Vi nåede også London Dungeons og London Sea Life, da de ligger lige ved siden af London Eye. Kl. 16.00 havde vi set fem af de seks attraktioner som vores 6 i 1 billetter gav adgang til. Vi droppede Shreck, da det nok mest er for børnefamilier, men kunne faktisk godt have nået den også, da den ligger i samme bygning.

Michael, Vodskov
MAN, 01 OKT 2018
4.3
Virkelig godt køb!!

Det var helt klart det bedste køb vi kunne have gjort. Seks skønne oplevelser, som jeg nød til fulde med min datter på 14 år. Vi havde det sjovt i Shreks Adventure, blev forskrækket i Dungeons, blev inspireret og nød atmosfæren i akvariet. Madame Tussaud var fænomenal og London eye var en fantastisk oplevelse. Sejlturen på Themsen var en beroligende og berigende oplevelse. Vi har virkelig nydt alle oplevelserne!

Vivi, Sønderborg
FRE, 21 SEP 2018
4.3
Noget supergodt - andet faldt slet ikke i smag

Købte London-pakken for at få oplevelserne Madama Tussaud, London Eye & Sejltur på Themsen. Disse oplevelser var helt fantastiske og levede til fulde op til forventningerne.
London akvarium var ok og vi gik stille og roligt og nød oplevelsen.
Shrek ramte på ingen måde det vi havde forventet og ville, og da vi fornemmede at London Dungeon havde samme koncept smuttede vi ud inden vi kom ordentlig i gang, så den kan vi ikke lave en fair anmeldelse af.

Anne, Højbjerg
SØN, 16 SEP 2018
4.3
Fantastisk

Super let at bestille gode oplevelser i London.
Det var let at få vores billetter, bestille tider og oplevelser var super.
Kan kun anbefales da der fornøjelse.

Frank, Kolding
MAN, 03 SEP 2018
4.3
Seværdigheder

Fint arrangement med et antal seværdigheder i en pakke.
Der var lang kø alle steder så det er fint at man kan bestille den tid der passer en.

Annette, Svinninge
MAN, 20 AUG 2018
4.3
Super let at bestille, afhente og benytte

Alt foregik gnidningsfrit bl.a. på grund af grundig information om, hvor og hvordan billetterne skulle indløses.

Jeanne, Stenløse
TIR, 17 JUL 2018
4.3
Helt fantastisk pris og oplevelser

Vi købte disse 6-i-1 London pakke og det var helt super. Hurtig levering - virkede fantastisk.Skulle hentes ved Madame Tussaud og der fik vi billetter til resten. Kun én billet som gjaldt til det hele, så man skulle ikke holde styr på billetter til hver attraktion - det var rigtig fint! :)

Stor ros for denne..

Janni, Vejle
TIR, 19 JUN 2018
4.3
nemt og overskuelig bestilling og betaling

Fine oplevelser med alt betalt hjemmefra. Kan varmt anbefales.

Lizzi, København
SØN, 20 MAJ 2018
4.3
nemt og overskuelig bestilling og betaling

Fine oplevelser med alt betalt hjemmefra. Kan varmt anbefales.

Lizzi, København
SØN, 20 MAJ 2018
4.3
London eye i smukt vejr.

Vi købte 6 i 1 London pakken og det var alle pengene værd når man rejser med 3 børn. Vi var afsted i vores vinterferie og havde regnet med kø ved alle attraktioner. Det skete slet ikke. Vi gik lige igennem. Undtagen ved London Eye. Der ventede vi i kø i 10 minutter, men solen var varm og udsigten fra hjulet var helt fantastisk. Den eneste grund til vi ikke giver 5 ud af 5 stjerner er den eneste attraktion som vi ikke var imponeret af. Det var Shrek. Vores to yngste børn på 10 og 11 syntes det var sjovt men det var ikke noget for vores ældste på 14 og for os forældre. Vi kan helt klart anbefale at købe pakken. Det er meget billigere end det vi kunne se priserne til i London.

Anders, Pandrup
LØR, 24 FEB 2018
4.3

Info
6-i-1 London-pakken

Adresse
Madame Tussauds
Marylebone Road
London, NW1 5LR
Kort, 6-i-1 London-pakken Kort

Kort, 6-i-1 London-pakken

Åbningstider
Hver dag mellem kl. 10/11 og kl. 18. Sidste indgang er mellem kl. 17 og kl. 17.30.

Metro
Den nærmeste station Baker Street Station. Tag Bakerloo, Circle, Jubilee, Metropolitan, Hammersmith eller City Line.

 


Til varekurv