Chelsea Flower Show

  • Vælg dato

Chelsea Flower Show

Pris fra 753 kr

Endnu engang slår Royal Horticultural Society & Chelsea Flower Show dørene op for de tusinder og atter tusinder af have og blomster entusiaster, der hvert år rejser til London for at se de smukke haver, blomster og andre udstillinger. 

Mange betragter Chelsea Flower Show, som en af de smukkeste blomster udstillinger i Europa, og i hvert fald som en af de bedste!

Normalt bliver der hurtigt udsolgt til Chelsea Flower Show, og da der ikke kan købes billetter ved indgangen til udstillingen, er det en god ide at have købt billetten hjemmefra, inden du rejser!

Vores billetter er Heldagsbilletter (Full Day Tickets ), hvilket betyder at de er gyldige en hel dag, så du selv bestemmer hvornår du vil ankomme til udstillingen, og hvornår du vil gå igen.

OBS:
Dine billetter skal afhentes hos vores agent i det centrale London. Billetterne kan afhentes dagen før du skal til udstillingen, eller samme dag fra kl. 09:30. Adresse, åbningstider og anden information vil tydeligt fremgå på den e-billet du modtager umiddelbart efter du har gennemført din bestilling.


 

Fantastisk 5.0

5.0 1 kundekommentarer
Chelsea Flower Show

Vi købte billetter til Chelsea Flower Show gennem Londonbilletter.dk. Det virker bare, nemt og ligetil

Finn pelle, Hinnerup
MAN, 25 MAJ 2015
5.0

Info
Chelsea Flower Show

Adresse
Royal Hospital Road
London SW3 4SR
England
Kort, Chelsea Flower Show Kort

Kort, Chelsea Flower Show

Åbningstider
Fredag d. 27. maj 2016, fra 8:00 til 20:00 & lørdag d. 28. maj 2016, fra 8:00 til 17:30.

Metro
Benyt Circle, District eller Victoria Line til Sloane Square Station.

 
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv