Oyster Card

Oyster Card

  • Vælg dato

Oyster Card

Pris fra 253 kr

Et Oyster Card er det bedste og billigste transportkort, der giver dig mulighed for at køre ubegrænset rundt med Londons metro og de røde busser i alle zoner! Et Oyster Card er det "nye" travelcard, specielt nu hvor 1, 3 og 4 dags travelcards er udgået, og Oyster Cards bruges da også af alle i London, både fastboende og turister! 

Højdepunkter: 
- Nemt at købe online - er klar til brug med det samme i London
- Billigere end Travelcard eller enkeltbilletter 
- Børn under 11 år rejser gratis sammen med en voksen 
- Dine Oyster Cards bliver sendt hjem til dig med posten 
- Mulighed for afhentning på vores kontor i København
- Nemt at tanke op til flere ture
- Kortet er ikke personligt*
- Upersonlige Oyster Cards kan kun købes online!
- Få 10-25% rabat på museer, butikker og restauranter

Få den lavest mulige pris for din rejse
Firmaet bag Oyster Cards Transport of London garanterer, at du betaler den lavest mulige pris for, hvilken som helst rejse du foretager dig i Londons undergrund eller med de røde London busser, hvis du benytter et Oyster Card. Det er da til at tage og føle på!

Dine Oyster Cards kan nu benyttes mellem Gatwick lufthavn og London centrum inkl. Gatwick Express og Gatwick Lufthavnstog. En enkelbillet med Gatwick Express koster £ 19.80,- hvis du benytter dit Oyster Card. En enkeltbillet koster £ 14,-/£ 8,- (myldretid/ikke myldretid) med Gatwick Lufthavnstog hvis du benytter dit Oyster Card.

Nemt at tanke op
Hvis du bruger dine penge op på dit Oyster Card, kan du tanke det op med et nyt beløb på hvilken som helst metrostation i London, enten via de maskiner der er opsat, eller via personlig betjening i billetlugerne. Du kan tanke op med kreditkort eller kontanter.

Del dit Oyster Cards med venner og familie
Dit Oyster Card er ikke personligt, så du kan altid dele det med venner og bekendte der rejser til London på et andet tidspunkt. Så længe der er penge på dit Oyster Card, kan det bruges af den person der har det i hånden!

Dit Oyster Card udløber aldrig
Et Oyster Card løber aldrig ud, dvs. køber du et Oyster card til £: 30,-, og rejser for £: 16,-,og skal til London igen om 3 år, kan du bruge dit Oyster Card igen og der er stadig £: 14,- på dit Oyster Card.

Få rabatter med dit Oyster Card
Når du køber et Oyster Card får du også adgang til en lang række rabatter til museer, restauranter og caféer, shopping, seværdigheder og attraktioner, teaterbilletter og meget mere. Se listen over tilbud og rabatter her

Hvordan virker Oyster Card?

Køber du et Oyster Card, skal du ikke mere tænke på zonerne (1-6) i London, da du betaler for hvor lang hver tur er, samt hvor mange zoner du bevæger dig igennem. Så rejser du f.eks. fra zone 6 til zone 1 (f.eks. hvis du rejser med Piccadilly Line fra Heathrow lufthavn til London Centrum), koster denne tur mere end hvis du bare rejser mellem to stationer i zone 1. Men fælles for alle type rejser er, at du sparer rigtig mange penge ved at rejse med et Oyster Card end hvis du køber billet hver gang du påbegynder en rejse.

Du skal registrere dit Oyster Card hver gang du går går igennem til en metrostation, samt hver gang du går ud igen. Dette gøres ved at du fører dit Oyster Card henover den gule registreringsknap, der findes ved hver indgang og udgang til stationerne. Hvis du glemmer at registrere dit Oyster Card ved afslutningen af en rejse, vil du betale for længst mulig rejse (Typisk fra zone 1-6).

Hvordan får jeg mit Oyster Card?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en bekræftelse per e-mail. Dit Oyster Cards bliver sendt til dig med normal post. Regn med mellem 7-10 hverdage/arbejdsdage fra vi modtager din bestilling til kortene ligger i din postkasse. 

Kan jeg hente mine Oyster Card?
Ja, hvis du vælger kategorien 'AFHENTNING på KBH Kontor' kan du hente bestilte Oyster Cards på vores kontor i København, og dermed også bestille tættere på din afrejsedato. Du kan afhente dine kort efter din bestilling er gennemført, og du har modtaget din bestillingsbekræftelse. 

Adresse for afhentning er: Magstræde 10C, st, 1208 København K., og Oyster Cards kan kun hentes mandag til fredag, mellem kl. 9-15.30. (Der er altid lukket for afhentning lørdag og søndag og helligdage).

Bemærk, at det er et almindelig kontor og ikke en fysisk butik. Du skal have købt og betalt dine kort hjemmefra. 

Har du spørgsmål om Oyster Cards og vores øvrige produkter, så er du altid velkommen til at kontakte vores Helpdesk. 

Kan jeg købe Oyster Cards på kontoret?
Nej, vi tilbyder desværre kun afhentning af Oyster Cards på vores kontor i København, da vi ikke kan tage imod betaling. Du skal derfor altid have en bestillingsbekræftelse med dig til afhentning. 

Kan jeg købe børnebilletter?
Nej, det kan du ikke, men børn under 11 år rejser altid gratis ifølge med en voksen (op til 3 børn pr. voksen). Børn der er fyldt 11 år skal købe og rejse med gyldig billet eller Oyster Card. 

Vi sælger to typer Oyster cards:
- Oyster Card £: 20,- (Dette Oyster Card har en værdi på £: 20,- du kan rejse for i London)
£: 20,- anbefales, når du skal rejse rundt i London i tre dage. 
- Oyster Card £: 30,- (Dette Oyster Card har en værdi på £: 30,- du kan rejse for i London)
£: 30,- anbefales, når du skal rejse rundt i London i mere end 3 dage. 

Vigtige informationer:
- Vi kan desværre ikke refundere ubrugte penge på et Oyster Card, men da et Oyster Card aldrig løber ud, kan du altid bruge det igen på en senere rejse til London.
- Mister du dit Oyster Card, refunderes der ikke nogen penge - så pas på det!
- Oveni prisen for et Oyster Card et der pålagt et kort og administrations gebyr på £: 3,-. 
- * Et Oyster Card kan kun bruges af en voksen person ad gangen, flere voksne personer kan ikke rejse samtidig på et kort. 
- Prisen pr. Oyster Card er inkl. forsendelse.
- Den 24., 25. & 31. december følger Londons metro og offentlige busser ikke den sædvanelige køreplan. Specielt d. 25. og 31. december køres efter stærkt reduceret køreplan.

 

Fantastisk 4.6

4.6 611 kundekommentarer
Oyster Card

Vi havde bestilt Oyster Card hjemmefra og klar til brug ved ankomst til Heathrow. Vi har brugt Oyster Card i busser og i Undergrown, nemt og ligetil. Også nemt at fylde kortet op med penge, hvis der ikke er nok på. Kan kun anbefales.

Brita, Næstved
FRE, 14 APR 2017
4.6
Meget positiv.

Jeg vil klart anbefale at bestille Oystercard's her igennem. Jeg havde bestilt 4 kort, og der var ingen problemer overhovedet med at bruge disse, i hverken bus, eller Underground, i de 4 dage jeg/vi var i London.

Kenneth, København v
MAN, 10 APR 2017
4.6
Fleksibelt kort

Det er et fleksibelt kort som givermulighed for hurtig entre til forskellige seværdigheder samt til transport

Jette, Solrød strand
TIR, 04 APR 2017
4.6
Oystercard er nemt og effektivt

Vi var afsted to voksne og to børn (12 og 14 år). Vi havde alle fire et Oystercard og bevægede os primært inden for zone 1 i Londons underground. Kortet fungerer rigtig godt (ligesom det danske Rejsekort) og man kan hele tiden følge med i den aktuelle saldo på kortet (ved ind- og udcheckning). Man kan max. komme til at betale 6,40 GBP pr. dag - uanset hvor meget man rejser (i hvert fald indenfor zone 1). Vi måtte tanke op den sidste dag, men også det er meget nemt på automater placeret på alle stationer.

Nicolaj, Stege
TIR, 21 MAR 2017
4.6
Nemt at bruge

Dejligt,at man kan købe kortet hos jer,inden man tager afsted. Kortet er nemt at bruge,og ingen problemer med at sætte flere penge ind på kortet,på stationerne i London.

Hasse, Kastrup
MAN, 20 FEB 2017
4.6
Fantastisk

Oyster Card virkede bare så godt og det var nemt at bruge. Vil klart anbefale det til alle der skal til London

Irene, Ballerup
LØR, 18 FEB 2017
4.6
Oister cart

Dejlig nemt og enkelt at komme rundt i hele London med dette kort.

Bo, Fredericia
FRE, 17 FEB 2017
4.6
Fungerer perfekt, nem og billig løsning

Fungerer perfekt og er en billig løsning.
Jeg købte et kort med 20 pund på og det var tilstrækkeligt for et 3- dages ophold i London. Fungere nogenlunde som rejsekort herhjemme. Ved kørsel med metro, skal man tjekke sig både ind og ud og med bus, skal man kun tjekke sig ind. Det koster 6,25 pund pr dag, og man kan benytte sig af den offentlige transport så tosset man vil. Der er sød personale ved alle tjek ind- ud terminaler, der svarer gerne på spørgsmål. Nemt at fylde penge på, og evt. restbeløb udløber aldrig.
Vil helt klart anbefale det og især at bestille kortet hjemmefra

Sidnana, Nakskov
LØR, 11 FEB 2017
4.6
Oystercard

Købte oystercard hjemmefra og kunne tage det i brug "rigth away" i Heathrow, da vi tog undergrunden.
Virkelig nemt og økonomisk!

Birgitte, Ballerup
MAN, 30 JAN 2017
4.6
Oyster Card

Det var dejligt nemt at bestille kortet, og at tanke det op.
Det eneste minus vi havde, var at vi ikke selv var obs på
at man ikke skal stemple ud i busseren, så der har vi nok betalt
en lille smule for meget.

Jette, Herlev
TIR, 10 JAN 2017
4.6
Nemt

Havde ingen problemer på vores første tur til London - nemt at finde rundt, og Oyster Card virker bare ... :)

Michael, Kbh. sv
MAN, 02 JAN 2017
4.6
Offentlig trafik i London

Dejligt at være fri for at stå i kø i London, fik kortet i løbet af få dage, selv med vores danske postvæsen

Birgit, Greve
TIR, 13 DEC 2016
4.6
Genialt med Oyster card

Det var meget nemt at betjene i metro og nemt at tanke op.
Ville gerne ønske, at kunne bruge det til bus og tog imellem lufthavne og London og omkringlæggende byer.

Vivi, Sønderborg
MAN, 03 OKT 2016
4.6
Oyster kort

Det fungere fantastisk med Oyster kortet, som var købt hjemmefra. Nemt og lige til :o)

Hanne, Vanløse
MAN, 03 OKT 2016
4.6
oyster card

tro simpelthen ikke der findes en bedre løsning , når man skal rundt i London med undergrund og bus, super nemt at finde ud af og nemt at tanke kortet op , kan brandvarmt anbefales

Vivi, Grindsted
TIR, 27 SEP 2016
4.6
Fungerer

Oyster Card fungerer som rejsekortet, men fornemmes bedre

Mogens, Greve
MAN, 19 SEP 2016
4.6
Oyster kort er vejen frem hvis du skal til London

Uundværlig på en storbysferie i London, kan kun anbefale alle at købe et hjemmefra.

Joan, Horsens
TIR, 30 AUG 2016
4.6
Pris

Det var for dyrt at købe kortet. Kursen jeg gav for pund ville give 293kr, men jeg betalte 349kr for kortet. Jeg ville mene, at de tre pund var for ekspedition og porto. Ellers var det nemt.

Inger, Taastrup
FRE, 26 AUG 2016
4.6
Den nemmeste måde.

Oyster Card er bare den nemmeste måde at rejse på i London. Køb kort online hjemmefra, vi købte til 30 pund og der selv om vi rejste 2 zoner hver dag i 5 dage både frem og tilbage op til 4 gange om dagen var det nok. ( Dog skal siges når man når max om dagen 7,70 pund rejser man gratis på alle ture resten af dagen. Ellers kan man fylde op på stationerne.
Så glæder os til, at komme tilbage med kortet fuldt.
Mvh
Niels & Pia

Pia, Karrebæksminde
FRE, 19 AUG 2016
4.6
Nemt og hurtigt at bestille gennem LondonBilletter.dk

Det var nemt og hurtigt at bestille Oyster Card gennem LondonBilletter.dk's hjemmeside.
Og kortet var nemt at bruge og uproblematisk at sætte flere penge ind på kortet i London.
Kan varmt anbefales.

Karin, Ålsgårde
TOR, 04 AUG 2016
4.6
Nemt og hurtigt at bestille gennem LondonBilletter.dk

Det var nemt og hurtigt at bestille Oyster Card gennem LondonBilletter.dk's hjemmeside.
Og kortet var nemt at bruge og uproblematisk at sætte flere penge ind på kortet i London.
Kan varmt anbefales.

Karin, Ålsgårde
TOR, 04 AUG 2016
4.6
Genialt

Nemt og bekvemt.
Let at tanke op.

Michael, Havndal
ONS, 03 AUG 2016
4.6
Oyster Card

Meget effektivt og godt at have med hjemmefra, så man straks kan komme på farten.

Inge, Hirtshals
TOR, 07 JUL 2016
4.6
Fantastisk let system

Oister card fungerer ! Fantastisk let system. Og der er hjælpepersonale på stationerne når der skal tankes op, eller hvis trafikken skal ledes uden om sporarbejder. Herlig oplevelse

Niels peter, Højslev
SØN, 03 JUL 2016
4.6
Dejlig nemt med Oyster-cards!

Fungerer perfekt. Også nemt at "tanke op", hvis man lige har brug for lidt extra kørsel med undergrundstog eller bus i London. Kan kun anbefales!

Heidi, Aalborg sv
MAN, 20 JUN 2016
4.6
Super nemt

Vi bestilte Oyster kort til vores tur til London. Det var nemt at bestille og de kom hurtigt, og så er det jo en nem måde at komme rundt i byen på.

Birgit, Kongens lyngby
ONS, 15 JUN 2016
4.6
Oyster card er Nemt og hurtigt

Gunva
TIR, 14 JUN 2016
4.6
Fantastisk

Oyster kortet er nemt at bruge, man kan komme rundt i London med både Busser og tog.
Kortet virker også med Southern line fra Gatwick så nemmere kan det ikke blive.

Inge, Saltum
LØR, 11 JUN 2016
4.6
Fantastisk

Oyster kortet er nemt at bruge, man kan komme rundt i London med både Busser og tog.
Kortet virker også med Southern line fra Gatwick så nemmere kan det ikke blive.

Inge, Saltum
LØR, 11 JUN 2016
4.6
Tip Top

Alt fungerede

Allan, Copenhagen
LØR, 11 JUN 2016
4.6
Fungerede rigtig godt

Rit, Brabrand, aarhus
ONS, 08 JUN 2016
4.6
Hop on hop off bus including ferry trip on the Thames

If you do not have much time take a bus ride around London including a ferry trip - the latter the very best and most informative (sometimes difficult for non-native English to understand the various accents that the guides use and they do not speak slowly or clear)

Margrete, Hellerup
ONS, 08 JUN 2016
4.6
Oyster card er super

Vi var fire dage i London og brugte vores oyster cards hele tiden til transport med undergrund og busser. Det er nemt og billigt.
MEEEN. Det er svært som korttidsturist at vurdere hvor mange £ man skal sætte ind og hvor langt de rækker. I vores tilfælde var der mange £ tilbage på kortene da vi skulle rejse hjem - dem brugte vi så som drikkepenge til to af personalet på hotellet.

FORSLAG. Et "Oyster" kort med en varighed af X antal dage. Jeg mener at kunne huske at det er ¨ådan man gør i Paris

Frits, Fårevejle
MAN, 06 JUN 2016
4.6
Nettop hjemkommet

fra London . Skøn by . Oyster card var utrolig nem at bruge i undergrunden ingen vente tid -ingen vekslen penge, blot et strøg med kortet og du er videre .. Supert godt kort.

Helle, Ejstrupholm
MAN, 06 JUN 2016
4.6
Husk togbillet til børn ikke inkluderet i oyster

Det fungerede rigtig godt med at få tilsendt oyster kort hurtigt med posten og super nemt at have det med og klar på forhånd. Kan klart anbefales. Vær dog opmærksom på dels, at der ryger omkring 10 pund på kortet på togturen fra Gatwick til London så koret skal nok tankes op. Og så kørte min datter gratis med på mit kort inde i London men ikke på togturen fra lufthavnen hvilket jeg ikke havde forstået. Så der skulle hun have en seperat enkelt billet til omkring 5 pund.

Ida bjørg, København s
MAN, 06 JUN 2016
4.6
Super nemt

Oyster card er super nemt. Du får det leveret i postkassen, klar til at bruge.
Hold kortet for den gule plade ved indgangen til undergrunden/tuben og igen ved udgangen. Nemmere kan det ikke blive. Ved billetautomaterne kan du se din saldo og "tanke".

Winnie, Silkeborg
TOR, 02 JUN 2016
4.6
Oyster Card så kører det bare

Det er så nemt at bruge - vi havde ikke problemer en eneste gang. Og så fungerer det også til Dockland Rail, hvis man har lyst til at prøve den.

Grethe, Odense m
SØN, 22 MAJ 2016
4.6
En nem måde at skaffe sig transport rundt i London

En meget smart måde at skaffe sig de rette "billetter" til bus og metro i London.
En god ting, at kortet kan gemmes - og benyttes næste gang turen går til London.

Frank hagerup, Glumsø
TIR, 17 MAJ 2016
4.6
Nemt!!

Dejlig nemt at bruge, og nemt at tjekke saldo og fylde på.

Hanne, 4180
MAN, 16 MAJ 2016
4.6
Oyster card

Fik kortet med posten forud for afrejse. Fungerede fuldstændig uproblematisk og virkelig en nem måde at komme rundt på.

Anita, Århus n
MAN, 16 MAJ 2016
4.6
Fantastisk

Oyster card lå klar til afhentning på kontor København, hurtig, nemt og god service.

Charlotte, Aalborg
MAN, 16 MAJ 2016
4.6
Oyster card

Vores kort kom meget hurtigt frem til os. De virkede fint, ingen problemer overhovedet. Jeg kunne har brugt lidt mere info vedr. 'price capping' - der er loft over hvor mange penge man kan bruge om dagen med et Oyster Card. Man kan nok nøjes med 20 pund til 3 dage.

Nell, Hinnerup
TIR, 10 MAJ 2016
4.6
Virkelig godt

Nemt og godt at bruge oister card. Drop alt der hedder London pas og hop on and off. Alm. busser og subwayi kombi med at betale for den enkelte attraktion er meget bedre!

Betina, København
MAN, 09 MAJ 2016
4.6
Oyster card

Vi havde bestilt Oyster cards hjemmefra til transport i London. Det virkede perfekt, havde købt for 275 kr. og det kørte vi på i 3 dage. Måtte lige tanke op til den sidste dag, og det var nemt at gøre på undergrunds stationen i en automat.

Ingerlise, Værløse
SØN, 08 MAJ 2016
4.6
HUSK at bestille Oyster Card i rigtig god tid

Vi bestilte kortene den 24,04.16 og skulle rejse den 04.05.16
Havde købt for 2 x 30 £
Kortene nåede ikke frem, de var sendt som B post.

Peter, Nørresundby
SØN, 08 MAJ 2016
4.6
Letteste rejseform

Meget nemt at købe Oistercards inden afrejse. Specielt med ankomst til Heathrow er det nemt at komme videre til andre destinationer i London. Nemt at checke forbrug på kortet på stationer med billetsalg. Nemt at fylde op på kortet. Kortet er klart til næste besøg i London.

Grete schmidt, Kolding
SØN, 08 MAJ 2016
4.6
Oystercard

Kan kun anbefale at køber Oystercard til dit London besøg. Det fungerer helt perfekt! Vi købte kort med 20 pund til 3 dage og kørte virkelig meget. Vi måtte tanke lidt ekstra penge på kortene den sidste dag, men endte alligevel med at have for mange penge på kortene, men dem kan man få retur ved de store automater; så ingen problem ;-)

Mette grysbæk, Holstebro
SØN, 08 MAJ 2016
4.6
Oyster

GENIALT at købe Oyster hjemmefra ;O)...Vi tankede op med max. 30 pund og kunne så allerede ved ankomst til Heathrow, bekymringsfrit, fortsætte hvor rejse med bus/ tube til hotellet - SUPER!! 30 pund ryger dog hurtigt (2 ½ dag), hvis du bor bare lidt uden for centrum af London, men det er tilgengæld nemt at tanke op!

Dorthe brænder, Odense m.
LØR, 07 MAJ 2016
4.6
Fantastisk

Kan varmt anbefales
Virker perfekt, nemt at bruge/fylde op/tjekke saldo m.m.

Ole, Holstebro
ONS, 04 MAJ 2016
4.6
Oyster card

Bestilte kort over nettet og fik dem leveret efter 4 arbejdsdage. Fungere rigtig godt når man er I London. Som Rejsekort her I DK. Men det er bare meget mere brugt og er den helt rigtige måde at komme rundt på. Bus , metro, - det er et must at have et kort så man ikke skal tænke på billetter. Vi tanked op med ekstra pund, og kunne vælge helt ned til 2 pund så det kunne afpasses godt med hvor meget der var brug for til den sidste dag.

Helle, Hornslet
ONS, 27 APR 2016
4.6
Oyster kort

Dejligt nemt. Købet et oyster kort til 30 pund. Var afsted i 4 dage. Kørte meget med bus, Metro og tupen. Havde 7pund tilbage på kortet da jeg rejste hjem. Et lille minus. På hjemmesiden kunne der godt stå at man ikke tjekker ud i busserne i busserne. Kan varmt anbefale et oyster kort.

Rikke, Korsør
MAN, 25 APR 2016
4.6
Nemt og hurtigt

Vi havde vores kort 2 dage efter vi havde bestilt dem. Vi var i London i 2 hele dage og ud af de 20 pund, som var på kortet brugte vi 13 pund hver på transport. Nu har vi 7 pund til næste gang vi skal derover og kortet kan nemt tankes med flere penge.

Tina
MAN, 25 APR 2016
4.6
Oyster Card

Oyster Card virker fantastisk godt i London, og det er en fordel at have købt dem hjemmefra så de kan tages i brug med det samme. Vi var 3 personer med hver sit Oyster Card (man kan ikke rejse flere på samme kort, som det er tilfældet med vores eget Rejsekortet). 20 Pund til 3 dage passer fint, vi kom fredag aften og rejste hjem mandag formiddag. Der er faktisk mange penge sparet ved at bruge oyster Card ca. 50%. Og så kan kortet gemmes til vi skal til London en anden gang - eller kortet kan bruges af andre, det skal blot tankes op i en af de utallige automater der står på alle Underground stationer. God rejse med Oyster Card.

Niels, Glamsbjerg
ONS, 20 APR 2016
4.6
Oyster travelcard

Jeg fik den absolut bedste hjælp med at booke de travelcards. Da jeg ikke gjorde det rigtigt, fik jeg den hjælp jeg var i brug for og kunne hente mine travelcards samme dag. Søde og hjælpsomme. Kommer helt klart at bruge dem igen for flere rejser.

Erik, Frederiksberg
MAN, 18 APR 2016
4.6
Oyster Cards - god og kvik service

Vi var lidt sent ude mht. køb af oyster cards, men fik bestilt og afhentet samme dag.
Rigtig fin personlig service i Magstræde

Pernille, Hvidovre
MAN, 18 APR 2016
4.6
Oyster Cards - god og kvik service

Vi var lidt sent ude mht. køb af oyster cards, men fik bestilt og afhentet samme dag.
Rigtig fin personlig service i Magstræde

Pernille, Hvidovre
MAN, 18 APR 2016
4.6
Virker fantastisk

Nemt og lige til. Og på stationerne er der folk ansat til at hjælpe... Nemt at bruge når man første gang er i London

Anita, Kastrup
FRE, 15 APR 2016
4.6
Let og fleksibelt at bruge og giver adgang til al relevant transport. Let at tanke op, let at bruge. Alletiders :-)

Hanne, Odense s
TIR, 12 APR 2016
4.6
God ide

Rigtig smart at købe oysetercards på forhånd. Jeg ville ønske det var muligt at tanke de nuværende op hjemmefra næste gang vi skal afsted.

Catrine, Helsinge
MAN, 11 APR 2016
4.6
Nemt og bekvemt hele vejen

Det var dejligt at have oystercardet klar hjemmefra. Det var nemt at komme rundt uden at skulle tænke på billetter o.s.v. og også let at tanke op.

Astrid, Kastrup
ONS, 06 APR 2016
4.6
London

Billetterne virkede ubeklagelig. Havde ingen problemer

Gitte, Trustrup
MAN, 28 MAR 2016
4.6
Oyster cards

Vi havde købt kort med 20 pund på. vi brugte kortene til og fra lufthavnen og i undergrunden flere gange. Det fungerede helt perfekt og det var nemt at tanke kortet op i automaterne på stationerne. kan helt klart anbefales at bestille hjemmefra, de landede i postkassen et par dage efter bestillingen.

Susanne, Allerød
SØN, 27 MAR 2016
4.6
London billetter

Jeg kan kun anbefale, at købe billetter via London billetter.
Stansted ekspressen kører næsten hele tiden, så det er er bare en etage ned og så mod London.
Til transport med Tuben havde vi Oyster kort - og det var nemt, at 'fylde op' på stationenerne
På attraktionerne slap vi flere steder for lange kø'er i billetsalget.
Jeg var lidt skeptisk fra start af - men det fungerer bare.

Tina, Silkeborg
FRE, 25 MAR 2016
4.6
Nemt, praktisk og billigt

Som altid ,den bedste og billigste form for transport når man er i London. Super overskueligt og nemt at komme rundt. Og ikke mindst nemt at tanke op.Vi var stort set rundt og se de fleste attraktioner .
Mvh Nanna

Nanna, Gentofte
TOR, 24 MAR 2016
4.6
Oyster Card - er der reelt et alternativ ?

Fungerer super godt - lidt dyrere end forventet, men garanteret billigere end at købe enkeltbilletter. Nemt, hurtigt og super nemt at tanke op.

Claus, Frederiksberg c
ONS, 23 MAR 2016
4.6
Meget nemt at bruge

Hentede det bestilte kort på kontoret i København, hvor en sød ansat fortalte, hvordan man bruger kortet :-)
Det var meget nemt at bruge, at holde øje med saldo og fylde mere op. De 20 pund, som London billetter anbefaler til 3 dage, passer ret godt.

Gitte, København k
ONS, 23 MAR 2016
4.6
Nemt, fin service og hurtigt.

Bestilte dem, de kom med posten og jeg var klar til en skøn tur.

Linda, Sorø
LØR, 12 MAR 2016
4.6
dejligt nemt

Det var super rart, at have købt kortene til transport i forvejen. Det hele fungerede perfekt og det var nemt at fylde flere penge på.

Inge, Viborg
FRE, 11 MAR 2016
4.6
Oyster Card

Købte 2 kort på nettet, og de kom efter få dage.
Kortene virkede ved først klik.
Stort set alle - Turister som lokale brugte kortet.

Henning vangsgaard, Hellerup
MAN, 07 MAR 2016
4.6
Oyster card

Rejser man ikke til London så ofte kan det bedre betale sig at købe et Oyster card når man er ankommet til London. Vi gav 30 pund pr kort og bruger man ikke alle pengene, så får man de ubrugte tilbage.

Karin, Herning
TOR, 03 MAR 2016
4.6
Super nemt

Oystercard er bare den nemmeste måde at rejse på i London. Man kan også nemt holde øje med sin saldo, enten når man tjekker ind/ud på en station eller i en af de opstillede automater. Her kan man også tanke op hvis man har brug for det.

Inge-lise kjærlund, Brabrand
LØR, 27 FEB 2016
4.6
Nemt og praktisk

Kortet blev hurtigt sendt til mig og fungerede uden problemer. Det kunne også bruges til Gatwickexpressen, men da kunne min søn ikke køre med gratis, som han ellers kunne inde i byen. Det havde været rart at vide i forvejen.

Tanja, Birkerød
MAN, 22 FEB 2016
4.6
Nemt og enkelt

Vi brugte vores Oystercards (30 GBP) fra lørdag til onsdag og måtte kun "tanke" op for 5 GBP. Let og enketl

Pia, Haderslev
LØR, 20 FEB 2016
4.6
Helt tilfreds

Kortene ankom i god tid inden afrejse. Fungerede fint under opholdet

Inge, Vestervig
FRE, 19 FEB 2016
4.6
Super hurtig og nemt at finde ud af. Virker som rejsekortet. Rart at have med hjemmefra.

Helle, Fredericia
FRE, 19 FEB 2016
4.6
Super

Virkede perfekt og kom lynhurtigt efter bestilling

Jan, Langå
TOR, 18 FEB 2016
4.6
Rejse til London

Alt virkede som det skulle og Luton er den bedste lufthavn at lande i, da forbindelsen til centrum er nem

Bent ole, Lejre
FRE, 05 FEB 2016
4.6
Oyster card, nemt, hurtigt og god service

Nemt at bestille. Der var 7 dage til jeg skulle rejse da jeg bestilte, så ringede ind og fik Oyster kortene efter meget få dage! Oyster card er nemt og hurtigt at bruge og gør det let at komme rundt i London for at se de ting man vil. Ved at bestille det hjemme fra gør at man har en ting mindre at tænke på. Jeg bestilte et £20 oyster card og var i London fra fredag eftermiddag til søndag morgen.
Så nemt, hurtigt og god service.

David, Karup j
MAN, 25 JAN 2016
4.6
Nemt og effektivt

Kan anbefales som en nem og effektiv løsning

Jonas, Herlev
FRE, 22 JAN 2016
4.6
Yderst velfungerende

Med Oystercard kan det ikke være nemmere at komme rundt i London, både med metro og bus.

Frank, Foellenslev
TIR, 19 JAN 2016
4.6
Køb oystercard til London tube

Det er absolut den nemmeste og hurtigste transportform i London.
Skulle kortet løbe tør, kan man nemt tanke op med visa/dankort på stationerne.

Henrik, Hjørring
MAN, 18 JAN 2016
4.6
Nem transport

Brugte igen Oystercard som vi bestilte gennem Londonbilletter. Kom til vores privatadresse efter kun 2 dage.
Kan absolut anbefales.

Poul, Skodsborg
FRE, 15 JAN 2016
4.6
inponerende selvbetjening af indtjekning

vi havde ingen kontakt med noget personale ved indtjekning af kufferterne undgik derved at stå i kø både i København og Gatwick London, og ikke mindst rigtig behagelig flyvetur begge veje og til tiden.

Lone, Ålsgårde
ONS, 30 DEC 2015
4.6
Oyster Card

It's a great way to get around in busses, trains and the tube. It would be nice if you could buy a card with 10£, we were in London for 4 days and we bought a card of 20£ and we only used half.

Naya, Valby
SØN, 27 DEC 2015
4.6
The Tower of London

Visiting the Tower of London is a must when in London, it's a great experience and please take a tour with the Yeoman Guard. We had a fantastic guided tour with Jayce Woodcock a Yeoman Guard, he was fantastic, he knew his history and he had humor, we had the best of times, so a huge thanks to him. Seeing the Crown jewels is spectacular, even though we have our own in Denmark.
A great experience you don't want to miss.

Naya, Valby
SØN, 27 DEC 2015
4.6
Super god Forestilling på alle måder. Fantastisk dygtige dansere og sangere. Kan varmt anbefales

Pernille skov, Hillerød
TIR, 22 DEC 2015
4.6
Oystercard

Nemt at bruge, men svært at vide, hvor mange penge, der står på det.

Else, Esbjerg n
MAN, 21 DEC 2015
4.6
Julen 2015

London er en nem by at finde rundt i, og turen blev kun nemmere med oyster card. Jeg kan varmt anbefale at bestille sådan et kort inden man tager afsted, det er en fantastisk løsning som betalingsmiddel. Desuden vil jeg gerne give 5 stjerner for hurtig levering, fik vores kort dagen efter bestilling.

Joachim, Munkebo
MAN, 21 DEC 2015
4.6
Hej. Jeg bestilte oyster card til undergrunds banen hjemme fra og fik dem tilsendt. Det virkede fuldstændig perfekt. Ingen tids spild med at stå i kø og købe. Det var bare at komme igang med at bruge dem. Helt perfekt

Connie, Jelling
ONS, 16 DEC 2015
4.6
Hurtigt og supernemt

Købte Oystercards til juletur til London. Billetterne kom med post to dage efter, virker upåklageligt og let at 'tanke op'. Obs på, hvis du rejser med barn eller teenager, da er prisen for Oyster billigere.

Kathrine maltha, Skødstrup
ONS, 16 DEC 2015
4.6
skuffet

købte londonbillet troede at den kunne bruges af flere da jeg havde lavet en på 30 pund, men det var bare løgn og skuffende for os 6 personer der var taget på lang weekend.

Ingerlise laulund, Frederikshavn
SØN, 13 DEC 2015
4.6
Nemt med Oyster :-)

Oystercard fungerer fuldstændig som vores rejsekort. Det var nemt at bestille hjemmefra i god tid inden ferien, og det kom med posten efter ganske få dage. Det var også nemt hele tiden at holde øje med, hvor meget der var tilbage på kortet, og i billet-automaterne var det supernemt at fylde flere penge på.

Kirsten, København s
LØR, 12 DEC 2015
4.6
Oysterkort og transport i London

Det var super at have bestilt kortet og fået leveret hjemmefra. Det kom i løbet af 2 dage og fungerede fantastisk fra først til sidst under vort besøg (4 dage). Kan kun anbefales. Det er også tydeligt at man have store problemer hvis man IKKE har kortet. Man kan ikke komme med de offentlige transportmidler uden kortet, og vil skulle begynde sit besøg med at stå i kø for at få sig et kort, så sørg for at få det hjemmefra.

Sven-erik, Kokkedal
TOR, 10 DEC 2015
4.6
LONDON TUBE ! nemt og billigt.

Køb et OESTERCARD hjemmefra ! Det er fantastik nemt at bruge i både undergrunden og i busserne -
fuldstændig som Rejsekortet i DK. og det rækker langt .

Jørn viktor, Aalborg sø
TOR, 10 DEC 2015
4.6
Fungerer som det skal

Oyster card

Ulla, Brøndby
TIR, 08 DEC 2015
4.6
Virker perfekt.

Dejligt at have kortet med hjemmefra - det virkede upåklageligt. Dog lidt svært at holde rede på hvor meget man bruger på kortet.

Solveig, Holstebro
ONS, 02 DEC 2015
4.6
Nemt at komme rundt i byen..

Kan stærkt anbefale at købe kort hjemmefra via "LondonBilletter.dk". Hurtig ekspedition og fin service.

Joergen, Ringsted
MAN, 30 NOV 2015
4.6
Fremragende

Alt fungerede perfekt!

Pia wentzel, København n.
FRE, 27 NOV 2015
4.6
Nemt og overskueligt

Det system fungerer bare og er til at forstå

Britt fusager, Jelling
TIR, 24 NOV 2015
4.6
Hurtig

Supernemt og hurtigt

Lilian, Rødding
MAN, 23 NOV 2015
4.6

 

Info
Oyster Card

Adresse
Klik på "Kort" for at se et kort over Londons metro(Tube Map)
Kort, Oyster Card Kort

 
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv