London Transport

Her kan du bestille Oystercards og Travel Cards til Londons metro og røde busser, og få dem sendt direkte hjem til din egen adresse. Her kan du også bestille lufthavnstransport mellem Heathrow, Gatwick og Stansted lufthavne og London centrum!

London Transport
 
Heathrow Express

Heathrow Express

4.5
(68)

Køb dine Heathrow Express-billetter fra Heathrow Airport og Paddington Station i London inden du rejser hjemmefra. Dine Heathrow Express-billetter sendes direkte til din e-mail, så du kan hoppe direkte på toget og spare tid!

Fra 206 kr
Gatwick Express

Gatwick Express

4.3
(424)

Kom ind til centrum af London fra Gatwick lufthavn med Gatwick-ekspressen! Spar tid med forudbestilte billetter og hop direkte på toget. Turen tager kun ca. 35 min.

Fra 174 kr
Gatwick lufthavnstog

Gatwick lufthavnstog

3.7
(16)

Kom ind til centrum af London fra Gatwick lufthavn med Thameslink-toget! Det er et billigt alternativt til ekspress-togene. Med vores forudbestilte billetter kan du hoppe direkte på toget og undgå køen til billetautomaten. Turen tager kun ca. en time.

Fra 92 kr
Oyster Card

Oyster Card

4.6
(631)

Et Oyster Card er det bedste og billigste transportkort, der giver dig mulighed for at køre ubegrænset rundt med Londons metro og de røde busser i alle zoner! Kortet er ikke personligt og kan bruges af flere, og børn under 11 år er kører gratis!

Fra 253 kr
Stansted Express

Stansted Express

4.4
(72)

Vil du gerne hurtigt og nemt ind til London? Så forudbestil dine togbilletter til Stansted Express og hop direkte på toget fra Stansted lufthavn til Liverpool Street Station! Rejsetiden er kun 45 min.

Fra 150 kr
Travelcards

Travelcards

4.6
(216)

Et Travelcard er et godt og billigt transportkort, der giver dig mulighed for at køre ubegrænset rundt med Londons metro og de røde busser i en hel uge! Så skal du ikke bekymre dig om andet end hvor du gerne vil hen. Bestil din Travelcard online og få det sendt hjem til dig.

Fra 164 kr
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv