Madame Tussauds

  • Gyldig fra

Madame Tussauds

Pris fra 273 kr

En tur til Madame Tussauds betagende verden er et must, når du besøger London. Mød den britiske royale familie, inklusiv dronning Elizabeth, prins William og hertuginde Kate, hæng ud med the Beckhams, test dine evner mod nogle af dine favorit sportsstjerner eller bliv en superhelte-rekrut.

Der er nærmest ingen ende på oplevelserne hos Madame Tussauds og der er masser for alle aldre. 

Hvorfor købe hos os?
Når du køber dine billetter til Madame Tussauds i London her hos os får du:

- En åben billet, gyldig i en måned fra din valgte dato 
- E-billet bliver sendt direkte i din indbakke
- Billetten inkluderer Marvel Super Heroes 4D-udstillingen og SCREAM 
- Billetkategorier: voksen, barn, familie
- Spring køen over med forhåndskøbte billetter*

Hvad er inkluderet?
Med vores billetter har du også adgang til alt hvad Madame Tussauds har at byde på, inklusiv skrækkabinet - Chamber of Horror. Chamber of Horror er virkelig uhyggelig og rigtig sjovt. Det bør helt sikkert prøves, når du besøger det verdenskendte voksmuseum. Hvis du gerne vil springe denne del over går du bare udenom, i stedet for igennem.

Nyhed på Madame Tussauds: Unik interaktiv Star Wars oplevelse
Nyhed fra maj 2015!

Skabt i tæt samarbejde mellem Disney og Lucasfilm, Star Wars™ i Madame Tussauds er en unik oplevelse med ekstraordinært livagtige voksfigurer af helte og skurke fra Star Wars Episode I-VI. Figurerne er en del af autentiske filmset inspireret af vigtige scener fra filmene. Dynamiske special effects vil trække dig med ind i nogle af de mest ikoniske øjeblikke i filmhistorien. 
 
Hvis du ikke tilkøber din billet inklusiv Star Wars her, kan du købe den i indgangen hos Madame Tussauds for GBP 3,- per billet. 

Hvilke billetkategorier findes der?
- Voksen: Fra 16 år
- Børn/unge: Fra 4-15 år, børn under 4 år er gratis ifølge med en betalende voksen
- Familiebillet: Der findes to typer familiebilletter:
a) 2 voksne + 2 børn eller b) 1 voksen + 3 børn. 
En familiebillet er gyldig for max. 4 personer, men aldrig for 3 voksne og 1 barn.

Vigtig information:
- Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage dine e-billetter per e-mail. Du bedes printe dem ud og medbringe dem til Madame Tussauds i London. 
- Når du booker dine billetter: Vælg den dato du ankommer til London som 'Gyldig fra'-datoen, da de billetter du køber her er gyldige i en måned fra den dato. Vælg antal billetter og tryk på 'søg'. Herefter vælger du antallet af hhv. voksen- eller børnebilletter du skal bruge. Herfter kan du søge efter og booke billetter til andre attraktioner eller transport. 
- Det anbefales, at du er fyldt 13 år og ved godt helbred for at besøge Chamber of Horror og særligt SCREAM!-delen af museet.
- Bemærk venligst:I løbet af højsæsonen, særligt efterårsferien, påske, pinse og andre skoleferier eller offentlige helligdage, samt midt på dagen mellem kl. 12-15 kan længere køer forekomme. 
- * Denne billet giver dig adgang til en særlig indgang for forhåndskøbte billetter, som oftest er kortere end køen til almindeligt billetsalg. 

 

Fantastisk 4.3

4.3 Kommentar fra 220 kundekommentarer
Sjovt sted!

Det var en super tur til madame tussauds! De kendte voksfigurer ser rigtig virkelig ud, og 4D biografen var simpelthen for sjov! Vi havde valgt en perfekt dag at tage derhen på. Kunne forestille mig at det hurtigt kunne blive en dårlig oplevelse i højsæsonen

Tina, Gram
TIR, 24 MAR 2015
4.3
Absolut et besøg værd..

Stort,flot og virklig gået i detaljer mht.alt ..man får en super oplevelse for ens penge og man sparer en del ved at bestille billetterne på "London billetter".. Så madame Tussauds skal man absolut besøge.

Dorrit bering, Odense m
MAN, 23 MAR 2015
4.3
Absolut et besøg værd..

Flot,stort og virklig gået i detaljer. Der er så meget at se i London og Madame Tussauds er bestemt et besøg værd...man,får en super oplevelse får sine penge .

Dorrit bering, Odense m
MAN, 23 MAR 2015
4.3
God oplevelse!

Det var et ønske fra vores to 12årige piger at se museet, der var mange mennesker og for en ikke så høj person, kan det godt virke voldsomt, vi stod ikke længe i kø og figurerne var imponerende.

Torbjørn, Lynge
MAN, 09 MAR 2015
4.3
Et rigtig godt turist mål

Det er en oplevelse, at se alle disse berømtheder.
Det var anden gang jeg var der, men der er lavet om, Hitler fjernet, eller flyttet.
Jeg syntes det var lidt malplaceret at have krig og fred - Winston Churchill og Adolf Hitler - ved siden af hinanden.

Kurt, Tappernøje
LØR, 28 FEB 2015
4.3
Godt

Det var dejligt nemt at komme ind, skulle bare finde den rigtige kø.
Det gik forbavsende hurtigt. Dejligt, hurtigt og smadder godt.
Mange hilsner
B, Falck-Hansen og barnebarn

Birgitte, Hoersholm
SØN, 22 FEB 2015
4.3
Madame Tussauds

vi var glade for at have set Madame Tussauds og det var dejligt nemt med billetter hjemmefra - det kan varmt anbefales

Anne-lise, Roskilde
TOR, 12 FEB 2015
4.3
Supergodt

Tussauds har fået et ordentligt løft siden jeg var der sidst og er vældig underholdende. Med de forlods indkøbte billeter kom vi ind med det samme.

Eva elstrup, Jyderup
SØN, 01 FEB 2015
4.3
Supergodt

Tussauds har fået et ordentligt løft siden jeg var der sidst og er vældig underholdende. Med de forlods indkøbte billeter kom vi ind med det samme.

Eva elstrup, Jyderup
SØN, 01 FEB 2015
4.3
Stor oplevelse.

God oplevelse for hele familien. Vi var meget glade for at have købt billet her, var vi undgik alt for meget ventetid. Et besøg vær - men kom i god tid

Bo, Silkeborg
TOR, 01 JAN 2015
4.3
oplevelse

Det var en sjov og spændende oplevelse og alle pengene værd at se.

Merete, Esbjerg n
SØN, 14 DEC 2014
4.3
Dejligt gensyn

Madame Tussauds er altid et besøg værd, nye oplevelser hver gang. Let at finde rundt, dejligt personale

Laila, Kolding
SØN, 07 DEC 2014
4.3
rigtig god oplevelse

Sjov og overraskende oplevelse at besøge madame tussauds. Det var især fantastisk at overvære en 4 - d forestilling med mange effekter. Dejlig nemt at have billetterne med hjemmefra. Vi er glade for, at vi bestemte os for at opleve alt det storslåede vi var udsat for her.Kan kun anbefales, man får meget for pengene !

Inge, Taastrup
FRE, 05 DEC 2014
4.3
Madame Tussauds

Det var simpelthen en fest fra vi trådte ind ad døren og til vi gik. Det hele var meget livagtigt og fantastisk godt gengivet. Vi undlod den uhyggelige del - der var lang kø og vi var nok ikke helt friske på at blive forskrækket :)

Lotte, Virum
TOR, 27 NOV 2014
4.3
Bestilling af billetter

Havde ikke fået bestilt billetter til Madame Tussauds før afrejse til London - klarede det på hotellet og fik printet billetterne i receptionen - det var billige at bestille dem her i forhold til Madame Tussauds hjemmeside - ingen problemer ved indgang - blev ledt direkte til VIP indgangen

Paul erik, Vallensbæk str
TOR, 27 NOV 2014
4.3
spændende og anbefalelsesværdig

Kan klart anbefales med store børn og teenagere

Lone, Fredericia
TIR, 25 NOV 2014
4.3
En oplevelse værd

Det er fantastisk at opleve voksfigurerne tæt på. Man kan godt blive i tvivl om det er voks eller rigtige. Super flot arbejde og udstilling. 4D filmen er bestemt også en oplevelse.

Lone dahl, København ø
TIR, 25 NOV 2014
4.3
Besøg på madame tussauds

Det var en fantastisk oplevelse, som varmt kan anbefales. Selvom der var kø, gik det ret hurtigt og indenfor var det nemt at komme rundt uden, man skulle stå i nakken af andre, der går hurtigt et par timer med at se det hele, men det er et MUST, hvis man kommer til London.

Frank, Randers sø
ONS, 19 NOV 2014
4.3
Fansastisk

Fantastiske figurer og hele historien bag kvinden Madame Tussauds.

Helle, Juelsminde
MAN, 17 NOV 2014
4.3
Fansastisk

Fantastiske figurer og hele historien bag kvinden Madame Tussauds.

Helle, Juelsminde
MAN, 17 NOV 2014
4.3
Suverænt besøg

Jeg er ganske enkelt vild med Madame Tussauds og kunne ikke drømme om at besøge London uden af besøge Madame Tussauds. Har været der 8-10 gange i løbet af de sidste 20 år og synes, at det er en fornøjelse hver gang.
"Scary-kælderen" er blevet lidt ringere med tiden, men alt det andet er bare blevet mere og mere imponerende med årene.

Lone, Herning
MAN, 10 NOV 2014
4.3
Fedt sted

Fedt sted og dejligt man kan komme helt tæt på dukkerne og man bare kan fotografere alt det man vil :-) Der var dog en del forvirring i køen omkring vores billetter. Den kø der stod på billetten vi skulle gå i, fandtes slet ikke. Vi blev dog sendt i køen med før-købte-billetter, men sammen med MANGE andre. Vi var en del danskere med disse billetter og vi var alle lidt forvirrede og synes ikke rigtig det gav mening. Nå, men ind kom vi og stedet var en super oplevelse :-)

Tina, Måløv
TOR, 30 OKT 2014
4.3
Spændende og sjovt

Fin variation i oplevelserne: gåtur mellem dukkerne, køretur i "taxa", nede i kælderen og sidst men ikke mindst 4D filmen.

Jette, Varde
TIR, 28 OKT 2014
4.3
A Waxing world - it gets bigger

det var da en super oplevelser sp. i taxi turen.

CL

J. christopher, Skals
MAN, 27 OKT 2014
4.3
Bliv fotograferet sammen med de kendte

Muligt at stille sig op ved siden af figurerne og blive fotograferet sammen med dem.

Heidi, Nykøbing f.
TIR, 21 OKT 2014
4.3
Madame Tussauds

En både spændende og sjov oplevelse, utrolig så naturligt figurerne er.
Samtidig vil jeg sige det er rigtig skønt at kunne købe billetter via LondonBilletter det er både nemt og enkelt og man kan købe til alle de seværdigheder man har lyst til.

Hanne, Haslev
MAN, 20 OKT 2014
4.3
nemt med billeter hjemmefra

Det fungerede så godt med at vi havde købt billetter hjemmefra. Vi valgte at tage derover søndag kl 17 ca. Der var INGEN kø og næsten ingen mennesker. SÅ vi kunne fint gå frem og tilbage og bruge lang tid ved de figurer vi ville. Ingen kø til toget, eller 4 d filmen. Kan klart anbefales

Linda, Hvalsø
MAN, 20 OKT 2014
4.3
Kom i god tid

Rigtig sjov oplevelse. Vi kom et kvarter før åbningstid og oplevede god plads hele vejen rundt i Madame Tussauds. familie med 2 teenager.

nemt at bestille billetter hjemmefra og det gik hurtigere at komme ind.

Anders, Frederikssund
MAN, 20 OKT 2014
4.3
Madame Tussauds

Var på Madame Tussauds med mine 2 døtre på 21 og 24. Billetterne var i hus hjemmefra, hvilket kan anbefales - vi gik udenom en 2-timers kø. Vi synes alle, at vi var godt underholdt og synes, at det er et imponerende arbejde - voksfigurerne er utroligt livagtige. God stemning, god service. En 4 D-film var et ekstra krydderi - meget underholdende.

Lilian, Stenløse
SØN, 19 OKT 2014
4.3
God oplevelse

Ventede i lang kø på dør 2 som skulle være priority, for forudbestilte billetter. Der vAr dog ingen kø ved dør 1, alm køb på stedet...
Besøget indeholdt voks modeller , lille taxi modelbNe tour og 4 d film . God kombination,

Gitte, Vejle ø
SØN, 19 OKT 2014
4.3
Fantastisk...

Det var nemt at komme ind i Madame Tussauds med de forudbetalte billetter, for os var der kun få foran i køen. Selve Madame Tussauds var en fantastisk oplevelse, meget bedre og anderledes end vi havde forventet.

Susanne, Holstebro
SØN, 19 OKT 2014
4.3
Madame Tussauds

Rigtig god attraktion, specielt for børnefamilier.

Tine, Holte
LØR, 18 OKT 2014
4.3
Hurtigt og nemt

Skal du på Madame Tussauds - så bestil biletter hjemmefra - du sparer en masse tid. Du kan trygt bestille dine billetter hos LondonBilletter.dk. Vi fik tilsendt e-billetter som skulle "veksles" til nye hos Madame Tussauds og sparede der med en masse tid på at stå i kø for at få billetter. Selvom du har købt billetter hjemme fra, så kom i god tid - for også her bliver køen ret hurtigt langt. Vi ankom ca. 40 min. før de åbnede og kom ind som nr. 2 - perfekt og nemt. Vi kan varmt anbefale LondonBilletter.dk

Hanne, Værløse
FRE, 17 OKT 2014
4.3
Om at købe billetter til børn og voksne hjemmefra...

Jeg vil hellere skrive hvordan det var at have købt billetter i forvejen ligesom næsten alle andre der var der, dvs. stod i kø i længere tid end dem der ikke havde købt billetter i forvejen. Jeg havde købt en voksen- og en børnebillet. Det viste sig så, at de to billetter var tilsendt mig vha to pdf-filer, jeg havde kun printet børnebilletten ud, det havde jeg bare ikke opdaget. Havde nemlig også købt billetter til The London Eye og her var begge billetter på samme pdf-fil.
Vi måtte stå længe og vente på at jeg kunne få downloadet noget gratis internet og dernæst sende mailen med mine billetter til kontoret på Madam Tussads, det tog ca 1/2 time og var meget frustrerende.

Helle, Frederiksberg c
FRE, 17 OKT 2014
4.3
Madame tussauds

Et rigtig sjovt sted, imponerede os hvor flot det hele er lavet og sat op

Jette, Herfølge
TOR, 16 OKT 2014
4.3
God oplevelse

God oplevelse for hele familien, alle figurene er fantastisk godt lavet. Glad for at vi havde købt billet hjemmefra, så vi kunne springe den lange kø over

Mette bay, Skødstrup
TOR, 16 OKT 2014
4.3
Fantastisk :)

Madame Tussauds museum er et must, når man er i London.
Vi var begejstret for det, og kan varmt anbefale det.

Anabel, Espergærde
ONS, 15 OKT 2014
4.3
et besøg værd

Spændendene, flot og ALT for uhyggeligt i kælderen!

Gitte, Mariager
MAN, 06 OKT 2014
4.3
Fantastisk oplevelse

Jeg besøgte Madame Tussauds sammen med mit barnebarn på 12 år. Vi var begge meget begejstrede og syntes vi fik meget for pengene. Vi tilbragte flere timer i Madame Tussauds.

Susanne, Vejle
MAN, 06 OKT 2014
4.3
God ide at købe billetter på forhånd

man slipper for køen der bliver ned prioriteret ( kø nr 1 )
Den indgang vi skulle i var sammenlagt med en anden kø hvor det selvfølgelig gav ekstra ventidtid. Men tror kun vi stod ca 20 min. Det var super når først man kom ond :-)

Nana, Hillerød
MAN, 06 OKT 2014
4.3
Madame Tussauds

Det er nemt at bestille billetter hjemmefra til Madame Tussauds, og det fungerer fint ved attraktionen.

Lise-lotte, Hundested
LØR, 04 OKT 2014
4.3
Fantastisk

Alle pengene værd

Pia, Brønshøj
LØR, 04 OKT 2014
4.3
Fantastisk

En helt igennem god oplevelse med mange overraskelser.

Pia, Brønshøj
LØR, 04 OKT 2014
4.3
Et must

Det var godt.
Dog ikke så godt at have købt biletterne gennem londonbiletter, da dør 2 ikke var åben så vi stod i den lange kø. Og havde så her inden fordel ved at have billetten med :-(

Michael, Roskilde
SØN, 28 SEP 2014
4.3
Fed oplevelse

Total fed oplevelse. Flotte figurer, flot tur rundt i vogn og helt fantastisk 4D film

Charlotte, Skælskør
TOR, 25 SEP 2014
4.3
kort kø

Blev noget overrasket da vi mødte op kl 9,50.De åbnede kl 10,00. Lang kø - alle havde printet /kønt billetter hjemmefra som os. Det gik dog meget hurtigt selvom køren var lang. VH Ruth

Ruth kjerulf, Viby
TIR, 23 SEP 2014
4.3
Skal opleves

Man kan ikke tage til London uden at opleve Madame Tussauds, spændende figurer man både kan røre ved og tage billeder op af. Klart en oplevelse værd.

Susanne, Hvidovre
MAN, 15 SEP 2014
4.3
En oplevelse værd

Flot, spændende. Stor oplevelse for både voksen og børn. Havde vores 10 årige barnebarn med og hun syntes det var fantastisk. Dog en skuffelse at rædselskabinettet ikke var åben.

Niels, Slagelse
MAN, 15 SEP 2014
4.3
Nemt.

det var nemt at bestille billetterne hjemmefra.
og vi stod i kø i 20 min sammen med alle andre der også havde bestilt i forvejen. Alle andre stod længere tid i kø.
Alle pengene værd. En fantastisk oplevelse.

Tanja, Vodskov
ONS, 10 SEP 2014
4.3
Billetter til Madame T.

Alt klappede - så en rigtig god oplevelse at bestille billetter her.

Susie, Horsens
MAN, 08 SEP 2014
4.3
Mere end forventet

Vidste ikke der var "mere" end blot de fantastiske voksdukker..et par timer senere gik vi derfra positivt overraskede. Billetten hjemmefra virkede perfekt ..fri for at skulle stå i den længere kø for først at købe billetter.

Mette, Greve
FRE, 05 SEP 2014
4.3
Nice experience -worth visiting

Reach around 11 am so that you don't have to stand long time in the waiting line

Sunil, Broenshoej
LØR, 30 AUG 2014
4.3
oplevelse

Rigtig god oplevelse.

Kaj, Tilst
TIR, 26 AUG 2014
4.3
Madame Tussauds

Det er fint, at have købt billet på forhånd, desværre er der mange andre der har samme ide.
Vi stod i kø ca. 1 time, men da vi først kom ind, var der ingen problem, selvom der var mange mennesker.
Det er fantastisk oplevelse.

Ruth, Gedved
TIR, 19 AUG 2014
4.3
Madame Tussauds - helt sikkert et besøg værd.

En dejlig oplevelse at. Fantastisk som figurerne ligner de kendte i ^virkelighedens verden^. Er helt sikkert et besøg værd...:)

Anne marie, Ryomgrård
TIR, 19 AUG 2014
4.3
3 flotte oplevelser på samme billet.

1. Selve vokskabinettet hvor mine skønne tøse-børnebørn (13 og 15) blev euforiske, da de sad ved siden af deres fans i One Direction.og farfar stolt sad i stolen i det ovale rum ved siden af Obama og førte vigtig samtale.
2. Flot taxi-tur gennem det gamle London
3. Og en superfantastisk finaleoplevelse i 4 D med tegneseriernes store helte.

Peter, Veksø
MAN, 11 AUG 2014
4.3
Madame Tussauds

Sjov attraktion og vi strøg lige ind pga forudbetalte billetter

Susanne, Hilleroed
SØN, 10 AUG 2014
4.3
Madame Tussauds

Det var ok, men man går nogle gange som sild i en tønde. Vi skulle heller ikke fotograferes sammen med ALLE voksfigurerne, så vi kunne gå lidt hurtigere frem. Synes det er fint man kan tage billeder derinde, men man kunne godt sætte afskærmning op, så man ikke kunne komme ind til alle figurerne.
Ikke helt pengene værd.

Jette, Hadsund
LØR, 09 AUG 2014
4.3
Spændende museum

Spændende oplevelse at se alle figurerne og hvordan de faktisk bliver lavet. Jeg kan anbefale at komme ca 1/2 time efter åbning. Så er 'morgen-køen' afviklet. Vi gik direkte til entry 3 med vores printede bekræftelse, og vi ventede i blot 5 minutter; så var vi inde!

Maja bødker, Ølstykke
ONS, 06 AUG 2014
4.3
Fint sted, især for børn og unge.

Perfekt at bestille billetter hjemmefra, det sparede min. 1/2 til en hel time i kø.

Berit, Ringsted
MAN, 04 AUG 2014
4.3
godt

Jeg var der også i marts og der var det supergodt, men der er for mange mennesker her om sommeren, vi stod ikke i kø da vi havde købt biletter, men det er meget svært at komme rundt og se det hele når der er så mange mennesker, men det har jo ikke noget med jer at gøre

Anna, Hedensted
MAN, 04 AUG 2014
4.3
Nemt

Det var en god ting og bestille hjemmefra, da vi sprang køen over uden problemer og det var en sjov oplevelse, som klart kan anbefales

Christina, Haslev
TOR, 31 JUL 2014
4.3
Madame Tussauds

Vi var på besøg en dag med meget tryk på, folk blev bare lukket ind og man stod som sild I en tønde, dette kunne godt tilrettelægges bedre.. det var svært at komme til og man fik derfor ikke hele oplevelsen med.. Selvom vi havde bestilt billetter hjemmefra blev vi alligevel sendt ned bag bestillingskøen, selvom vores billet egentlig gav os adgang til den prioriterede indgang 3..

Dorthe bøgh, Bramming
MAN, 28 JUL 2014
4.3

En seværdighed man ikke må gå glip af når man besøger London!

Nadja, Odense
MAN, 28 JUL 2014
4.3
Madame Tussauds

Vi bestilte fire billetter på forhånd, og vi gik lige ind - foran køen, der allerede havde samlet sig kl. 9.30! Skønt når London byder på 25 grader - og nemt! Sidste år stod min søster i kø i 4,5 time for at komme ind!
Seværdigheden er alle pengene værd - selvfølgelig voksfigurerne, men bestemt også horrorkælderen og 4D biografen! Vores piger på 13 og 17 år var begge også meget begejstrede!

Lene, Ikast
SØN, 27 JUL 2014
4.3
Supergodt

Vi havde ikke regnet med, at det var SÅ stort, en virkelig god oplevelse

Linda, Viborg
MAN, 21 JUL 2014
4.3
stort & underholdende

Alle pengene værd

Anne-marie, København ø
TIR, 01 JUL 2014
4.3
Skal opleves

Det var en rigtig god oplevelse helt utrolig flot lavet.

Marianne bay, Give
TIR, 17 JUN 2014
4.3
En dag med berømtheder...

Vores besøg på Madame Tussauds var fuld af spænding om møder med mange berømtheder. Utroligt godt lavet..

Lisa, Ryomgård
TIR, 17 JUN 2014
4.3
God oplevelse

En god oplevelse som bør besøges mindst en gang.

Bjarne holm, Roskilde
TIR, 17 JUN 2014
4.3
hyggeligt og sjovt

en super sjov oplevelse at tage med hjem i kufferten

Jeanette, Øster ulslev
ONS, 11 JUN 2014
4.3
Fantastisk

Vi havde nogle dejlige timer og det er værd at opleve. Vi tog derhen så vi var der da det åbnede. Det var vi glade for, da det kun tog et kvarter at komme ind. vi havde købt billetter hjemmefra på forhånd via londonbilletter.dk. Det fungerede super. Det kan anbefales at tage derhen i god tid, da vi erfarede at dem som kom senere eksempelvis om eftermiddagen ventede op til 2 timer på at komme ind selvom der var købt billetter på forhånd. Men madame Tussauds Absolut et besøg værd.

Tina, Tilst
MAN, 09 JUN 2014
4.3
God oplevelse

En virkelig god oplevelse. Hele turen gennem museet er spændende og selv om der er mange mennesker, kan du sagens nå at se alle figurer og få taget de fotos, du ønsker med alle de "kendte".
Vi havde købt billetter på forhånd, men køen til indgang med disse var ganske lang i forhold til dem, der ikke havde købt. De kunne gå lige ind... Ventetiden var dog OK. Måske vi stod i kø i 20 minutter.

Winne, Køge
SØN, 08 JUN 2014
4.3
Billetter købt på nettet.

Det er nemt at bestille indgangen hjemmefra og få byttet til indgangsbilletter når man ankommer til Madame Tussauds. Hurtigt og nemt.

Nina dueholm, Ebeltoft
TOR, 05 JUN 2014
4.3
God oplevelse

God og sjov/gysende oplevelse for voksne og børn over 12 år

Karina, Hirtshals
TOR, 05 JUN 2014
4.3
Du er ikke alene..

Hvis man er indstillet på at stå i laaaaang kø, gå skulder om skulder med en masse andre turister der kæmper om billeder af dem selv og de kendte der er flot gengivet i voks, skal man besøge Madame Tussauds. Ikke helt pengene værd efter vores mening, der er masser af andet godt at se i London.

Birgitte, Svendborg
TIR, 03 JUN 2014
4.3
En rigtig god oplevelse

Det var en rigtig god oplevelse at besøge Madame Tussauds. De fleste figurer var meget "levende" at se på.
Det var at nemt at finde stedet og nemt med de forudbestilte og betalte billetter.

Margit, Blåvand
TIR, 03 JUN 2014
4.3
Really a nice experience

Fulfilled my every expectation and a bit more - especially the rides surprised me :-)

Mikael, Rønne
TOR, 17 JUL 2014
4.3
Super oplevelse for hele familien !

Der kan være lange køer, men med et fast pass (købt hjemmefra), kommer man ikke til at vente længe. Vi kom kl 14 og gik direkte ind. Alle synes det var spænende, der blev taget mange billeder. Man skal bare lade sig føre rundt af de fine skilte ! Super Hero filmen var fantastisk lavet, det samme var turen rundt i taxierne (som den flyvende kuffert i Tivoli).

Ulla vallentin, Vejle
SØN, 13 JUL 2014
4.3
Et besøg værd

Det levede helt op til forventningerne.

Merete, Guldborg
TIR, 15 JUL 2014
4.3
Flot oplevelse.

En fantastisk oplevelse for hele familien hvor alle blev fotograferet med berømtheder :-) Med børn på 12 og 15 år var der noget for alle, ikke mindst et godt gys i kælderen :-O

Niels-anker, Dronninglund
MAN, 10 MAR 2014
4.3
nemt

Fedt at være forberedt hjemme fra. En nen hurtig løsning. Vi kom 9.20 og kom ind med det samme. Desværre var One Direction,som var dem pigerne havde glædet sig ENORMT ikk på M.T så det var en øv'er og biografens teknik var gået ned. Så ingen film til os.

Karen, Hinnerup
SØN, 20 JUL 2014
4.3
Excellent!

Really enjoyed our visit,with kids aged 8,11 and 14. Much impressed by Scream and the 4D cinema show!! Very much worth a visit :_)

Tine, Skjern
MAN, 14 JUL 2014
4.3
En god oplevelse...

...men ærgerligt at skulle stå i kø i 45 min, når vi havde købt billetter - og køen for dem, der først skille til at købe var langt hurtigere. Kom fra morgenstunden.

Helle, Børkop
TIR, 10 JUN 2014
4.3
Godt det var sol og varmt

Havde bestilt billetter hjemmefra, så vi skulle bare stille os i den lange lange kø og så vente på at det blev vores tur (70 min i kø) til at gå ind døren til Madame Tussauds. Det var spændende at se alle de kendte personer og vi fik taget mange billeder.

Bjarne, Augustenborg
LØR, 19 APR 2014
4.3
God oplevelse

God ide at købe billet hjemmefra, det er der mange der gør, så stadig lang kø. Kom før de åbner. Urolig fed oplevelse inde. Man bruger hurtig over 2 timer.

Helle, Ringsted
FRE, 18 APR 2014
4.3
Englands tur

En super god oplevelse


/

Eva, Ans
TIR, 15 APR 2014
4.3
Varmt anbefales

Varmt anbefales, men ikke for mindre år børn

Rikke helth, Esbjerg
MAN, 14 APR 2014
4.3
Must see

Virkelig en oplevelse!
Vær opmærksom på, at såfremt man har togkort er der gode rabatordninger.

Tina sommer, Hobro
ONS, 12 MAR 2014
4.3
God tur

Skal da opleves, jovist. Ok tur. Især deres Scary Champer :-/ ikke for sarte sjæle! Det var så sjovt og godt med forskrækkelser. 4D film til sidst var mægtig skæg!

Henriette, Gørlev
MAN, 10 MAR 2014
4.3
berømtheder og 4D film

Sjovt for både børn (10 og 14 år) og voksne. Flotte voksfigurer, muligt at fotografere alle tæt på. 4D filmen var fantastisk

Iben, Rønne
LØR, 08 MAR 2014
4.3
Madame T

Fungerede uden problemer, og vi sprang en laaaaaang kø over:-)

Winnie, Brande
MAN, 24 FEB 2014
4.3
Good value for money

Madame Tussauds var en super oplevelse.
I modsætning til andre attraktioner får man her virkelig noget for pengene -
og en masse gode billeder til samlingen (-;

Steen, Jyllinge
MAN, 24 FEB 2014
4.3
Et meget gennemført sted

Super at kunne springe direkte til dør 3 og gå udenom den lange billetkø, og lige ind i bygningen. Stedet er meget gennemført lavet med en rød tråd gennem alle rum. Det slutter med en meget skægt 4D-film på 10 minutter. Sjovt at prøve.

Catrine, Kongens lyngby
TOR, 20 FEB 2014
4.3
Super oplevelse

Det var nemt at købe billetterne og da vi viste dem ved indgangen sprang vi køen over. Mange forskellige voksfigure både, filmstjerne, sangere, sportsstjerner, kongelige, tegnefilmsfigure og actionhelte. Man kommer også igennem en lille forlystelse, en gyseroplevelse og en 4D film.

Sara, Jelling
SØN, 16 FEB 2014
4.3
Woohoooo

Det hele var nemt og fungerede perfekt!

Marianne daniel, København v
TOR, 13 FEB 2014
4.3
Super fed oplevelse!

Det var meget nemt at bestille billetterne, og lige så let at aflevere dem ved madame tussauds så vi kunne få de gyldige billetter.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse ved, at bruge londonbilletter til at bestille billetterne til de forskellige attraktioner vi har besøgt.

Maria rudbæk toft, Horsens
ONS, 05 FEB 2014
4.3
Madame Tussauds primo januar 2014

rigtig god oplevelse med god variation på museet m. lille togtur og 4D biograf, dejlig nemt med bestilling hjemmefra. Ingen kø og ikke for mange mennesker her primo januar 2014

Lene, Viby j
TIR, 14 JAN 2014
4.3
Super

Super oplevelse. Personalet, levede sig ind i deres arbejde. Julehumøret kom helt i top. Kommer helt sikkert igen.

Maibritt, Løkken
FRE, 20 DEC 2013
4.3
Nemt at finde og en oplevelse som man skal opleve i London

Det var meget nemt at finde, og køen gik meget stærk fremad, så vi var hurtig inde. Det er en super oplevelse, hvor der nemt kan gå et par timer.
Det er nemt at købe billetter hjemmefra, og kan anbefales. Der står på din billet, hvor du skal gå hen, så det kan ikke blive nemmere

Laura, Frøstrup
TIR, 17 DEC 2013
4.3
Madame Tussauds. LondonBilletter.dk

Info
Madame Tussauds

Adresse
Madame Tussaud's, Marylebone Road, London, NW1 5LR.
Kort, Madame Tussauds Kort

Vejviser

Åbningstider
Hver dag mellem 9.30 og 18. Sidste indgang er mellem 17 og 17.30.

Metro
Ta' Bakerloo, Circle, Jubilee, Metropolitan eller Hammersmith & City Line til Baker Street Station.

Buslinjer
13, 18, 27, 30, 74, 82, 113, 139, 274.

 
Varekurv Varekurv