Madame Tussauds

  • Vælg dato

Madame Tussauds

Pris fra 218 kr

En tur til Madame Tussauds betagende verden er et must, når du besøger London. Med forudbestilte billetter kan du springe køen over, spare tid og penge! Der er nærmest ingen ende på oplevelserne hos Madame Tussauds og der er masser for alle aldre. 

Særligt tilbud på Madame Tussauds kun her på siden indtil påsken 2016*!
Spar op til 25% (Billetprisen i døren på Madame Tussauds er £: 33,-)
*Billetten skal være benyttet inden d. 24. marts 2016.

Højdepunkter:
- Besøg det fascinerende Madame Tussauds i London
- Spring køen over med forhåndsbestilte billetter*
- En åben billet, gyldig i en måned fra din valgte dato 
- E-billet bliver sendt direkte i din indbakke
- Billetten inkluderer Marvel Super Heroes 4D-udstillingen og SCREAM

Besøg Madame Tussauds
Mød den britiske royale familie, inklusiv dronning Elizabeth, prins William og hertuginde Kate, hæng ud med Beckham-familien, test dine evner mod nogle af dine favorit sportsstjerner eller bliv en superhelte-rekrut. 

Nyhed: Unik interaktiv Star Wars-oplevelse
Skabt i tæt samarbejde mellem Disney og Lucasfilm, Star Wars™ i Madame Tussauds er en unik oplevelse med ekstraordinært livagtige voksfigurer af helte og skurke fra Star Wars Episode I-VI. Figurerne er en del af autentiske filmset inspireret af vigtige scener fra filmene. Dynamiske special effects vil trække dig med ind i nogle af de mest ikoniske øjeblikke i filmhistorien. 
Hvis du ikke tilkøber din billet inklusiv Star Wars her, kan du købe den i indgangen hos Madame Tussauds for GBP 3,- per billet. 

Hvad er inkluderet?
Med vores billetter har du også adgang til alt hvad Madame Tussauds har at byde på, inklusiv skrækkabinet - Chamber of Horror. Chamber of Horror er virkelig uhyggelig og rigtig sjovt. Det bør helt sikkert prøves, når du besøger det verdenskendte voksmuseum. Hvis du gerne vil springe denne del over går du bare udenom, i stedet for igennem.

Hvilke billetkategorier findes der?
- Voksen: Fra 16 år
- Børn/unge: Fra 4-15 år, børn under 4 år er gratis ifølge med en betalende voksen
- Familiebillet: Der findes to typer familiebilletter:
a) 2 voksne + 2 børn eller b) 1 voksen + 3 børn. 
En familiebillet er gyldig for max. 4 personer, men aldrig for 3 voksne og 1 barn.
(Familiebilletterne er ikke inkl. i vores eksklusive billet tilbud for 2016)

Hvordan fungerer det?
Når du booker dine billetter, så vælg den dato du ankommer til London som 'Gyldig fra'-datoen, da de billetter du køber her er gyldige i en måned fra den dato. Vælg antal billetter og tryk på 'søg'. Herefter vælger du antallet af hhv. voksen- eller børnebilletter du skal bruge. Herefter kan du søge efter og booke billetter til andre attraktioner eller transport. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til Madame Tussauds i London.

Vigtig information:
- * Denne billet giver dig adgang til en særlig indgang for forhåndskøbte billetter, som oftest er kortere end køen til almindeligt billetsalg. 
- Bemærk venligst: I løbet af højsæsonen, særligt efterårsferien, påske, pinse og andre skoleferier eller offentlige helligdage, samt midt på dagen mellem kl. 12-15 kan længere køer forekomme. 
- Det anbefales, at du er fyldt 13 år og ved godt helbred for at besøge Chamber of Horror og særligt SCREAM!-delen af museet.

 

Fantastisk 4.3

4.3 296 kundekommentarer
Meget underholdende

Perfekt for hele familien - meget vellignende figurer af både Disney stjerner og statsoverhoveder.

Frank, Foellenslev
TIR, 19 JAN 2016
4.3
Fantastisk oplevelse

Fantastisk sted! Endnu bedre end forventningerne. Ingen Ventetid. Bestilling af billetter via Londonbilletter var simpel og med god rabat. Kan kun anbefales.

Richard, Mern
TOR, 07 JAN 2016
4.3
godt sted

sjovt og virkelig en oplevelse at se hvor meget figurerne lignede de virkelige personer

Birgitte
ONS, 06 JAN 2016
4.3
Sjovt men dyrt sammenlignet med hvad du får

Sjovt at se men en engangsoplevelse. Vi gik igennem det hele på 1,5 time

Emma muldbjerg
FRE, 18 DEC 2015
4.3
God - men ikke god

Det er rart at komme til en seværdighed, hvor man har været før og så konstatere, at der er lavet positive ændringer - denne gang kunne man røre figurerne og komme tæt på og blive fotograferet af sine medrejsende eller af personale sammen med sine idoler. Hvem vil ikke gerne stå tæt op af Sean Connery, Brad Pitt eller Julia Roberts - MEN der er en total mangel på muligheder for at sidde ned undervejs og der er rigtig mange trapper, hvilket kan gøre det meget besværligt for gang-besværede eller ældre, der ikke går så godt. En positiv oplevelse med Marvel's superhelte til sidst.

Kirsten, Jyllinge
MAN, 14 DEC 2015
4.3
Godt men dyr oplevelse.

Selve dukkerne synes vi ikke var det vildeste, de er lavet godt, men så mange er der heller ikke, men selve togturen inden i museet og derefter 4D film var rigtig godt.

Marlene, Odense s
ONS, 25 NOV 2015
4.3
Skøn oplevelse

Vi kan kun anbefale turen til Madame Tussauds. Næste gang vi tager til London tager vi turen forbi igen.
Dejligt nemt at bestille billetterne hjemmefra.

Lilian, Søborg
MAN, 23 NOV 2015
4.3
Fin udstilling men lang kø

Voksfigurene er lavet rigtig flot, og der var de kendte mennesker, man havde forventet. På billetten vi fik tilsendt fra londonbilletter, står der, at man skal gå hen til dør nr 1. Da vi har stået i kø en time udenfor, kommer vi hen til døren og får at vide, at vi skulle tage dør nr 2, da den gik hurtigere. Det er lidt træls at bruge sin tid på at stå uventet i kø grundet for dårlig information på billetten.

Annette, Vodskov
TOR, 19 NOV 2015
4.3
Madame Tussauds

spændende sted

Rikke, Aarhus
ONS, 16 SEP 2015
4.3
Rigtig god oplevelse

Flot og god oplevelse, med rigtig mange besøgende.

Micheli, Haderslev
FRE, 04 SEP 2015
4.3
Fuld valuta for pengene

Det gik hurtigt med at komme ind og på nær nogle få figurer var det virkelig godt lavet. Det var super med alle de ekstra oplevelser man fik med. Kan helt sikkert anbefale det :-)

Jette, Lystrup
TIR, 25 AUG 2015
4.3
Desværre lang ventetid

Næste gang vælger jeg nok at bestille billetterne med "hurtig indgang" og betale det ekstra for det. Vi stod i kø i 2 timer for at komme ind, selvom vi havde købt billet hjemmefra. Men ellers en meget fin oplevelse. Rigtig mange fine voksfigurer og den lille film i 4D biografen er en rigtig sjov ting at slutte med.

Dorte, Aarhus c
MAN, 24 AUG 2015
4.3
Super godt sted forteenagers

Vi var en gruppe på 9 spejdere (13-17 årige) og ledere, som besøgte stedet. Meget hurtig indcheckning pga forudbetalte billetter. Alle var meget begejstrede. Personligt besøgte jeg Madame Tussaud's for nogle år siden. Der er sket væsentlige forbedringer - absolut kun til den gode side!

Jørgen, Vipperød
LØR, 15 AUG 2015
4.3
Super for børn

Mine unger på 11 og 13 synes det var super godt, og det var for deres skyld vi var der.

Malene, Karlslunde
TIR, 11 AUG 2015
4.3
Rigtig god oplevelse

Køb billet hjemmefra og spar timer i kø. Vi skulle gå direkte til indgang 1 forbi alle de, der stod i den almindelige kø. Det tog vel 3 min. så fik vi byttet vores voucher til billet og var inde på Madame Tussauds. Jeg blev noget overrasket, da det gik op for mig, at her må man gerne røre og tage billeder. Rigtig god oplevelse for børn fra skolealderen til voksne i alle aldre. Filmen i 4D biografen var også sjov - men den er jo hemmlig, så den røber vi ikke noget om. Mathias 9 år og Frmor Lene

Lene, Hvidovre
TIR, 11 AUG 2015
4.3
Spændende oplevelse - alle pengene værd.....

men stadig forstår vi ikke, hvorfor vi skal stå så l-æ-n-g-e i kø, når vi på forhånd har reserveret billetter?
Det må være muligt at gøre noget ved den sag.
MVH Mogens og Else

Mogens, Århus c
TIR, 11 AUG 2015
4.3
Madame tussauds inklusiv Star wars særudstilling

Vi kom da de åbnede og fik en dejlig oplevelse.
For min 6 årige var det alle pengene værd. Især Avengers filmen og Star wars udstillingen :-)!

Anna-katrine, København ø
FRE, 07 AUG 2015
4.3
Madame Tussauds

Køb billetter i DK. Da vi ankom var der 3 timers ventetid på at komme ind, men da vi havde billetter var vi inde i løbet af 10 min. ! Spændende at se de livagtige figurerer, god oplevelse.

Fie, Holstebro
FRE, 07 AUG 2015
4.3
Et besøg værd

En god oplevelse men sæt god tid af da der er mange mennesker. Alt for mange synes jeg, det er svært at komme til at se alle figurer. Det bedste er turen i Cab-banen og 4D biografen.

Gerd, Gentofte
TOR, 06 AUG 2015
4.3
Bedre end omtalen

Skal bestemt opleves i virkeligheden

Linda, Galten
SØN, 02 AUG 2015
4.3
Bedømmelse

Flot og beundringsværdigt. Alle pengene værd. Kan helt klart anbefale og bestille billetter hjemmefra, vi sprang en laaaaang kø over

Lykke schmidt, Smørum
SØN, 02 AUG 2015
4.3
Madame Tussaud

En spændende oplevelse. Var glade for at vi havde bestilt billetter hjemmefra da der var rigtig mange mennesker, Det kan anbefales og det var meget nemt.

Inge bente, Hvidovre
SØN, 02 AUG 2015
4.3
God oplevelse

Et sted der er værd at se. Men man skal være der lige når de åbner. Vi var der kl 11 og da var der en kø på 2 timer. Ellers en stor oplevelse.

Ib, Nakskov
FRE, 31 JUL 2015
4.3
God oplevelse

Et sted der er værd at se. Men man skal være der lige når de åbner. Vi var der kl 11 og da var der en kø på 2 timer. Ellers en stor oplevelse.

Ib, Nakskov
FRE, 31 JUL 2015
4.3
Perfekt med forudbetalte billetter

Da vi ankom var der så lang kø at vi slet ikke kunne se enden på den, vi spurgte en mand hvor vi skulle gå hen når vi havde forudbetalt billetter og han viste os direkte ind forbi AL køen. Vi kom direkte ind til en skranke hvor der sad tre og ventere på at hjælp os ind. Det var helt perfekt og kan kun anbefales - ellers tror jeg at vi havde opgivet med den lange kø. Jeg var i hvert tilfælde i ret høj kurs hos familien resten af dagen, over at jeg havde bestilt billetterne på forhånd :-) Madame Tussauds er rigtig fin og god underholdning i nogle timer. Det er dyrt men det er sådan noget jo. Bestemt anbefalelsesværdigt.

Rikke, Aalborg
TOR, 30 JUL 2015
4.3
En oplevelse værd

Helt klart noget man skal opleve. Vi var der i god tid fra morgenstunden. Vi var der Kl 9, hvor de skulle åbne Kl 930. De begyndte så småt at lukke folk ind. God ide at købe billetter hjemmefra. Sparede en del kø.

Pia, Helsinge
ONS, 29 JUL 2015
4.3
Madame tussauds

Lidt for hurtig gennemgang, men godt lavet.

Pia grindsted, Nuussuaq
TIR, 28 JUL 2015
4.3
Madama Tussauds - bestemt et besøg værd.

Madame Tussauds er bestemt et besøg værd. Vi var blevet anbefalet at bestille billetter hjemmefra for at undgå lang kø. Vi var der lidt før åbningstiden 9.30 og kom ind med det samme. Ingen kø.

Det er nemt at bestille billetter hjemmefra.

Betina, Roskilde

Betina, Roskilde
LØR, 25 JUL 2015
4.3
Overraskende god oplevelse

Forventede en oplevelse kun involverende voksfigurer af kendte figurer, men fik både 4D-bio-oplevelse og Tivoli-agtig oplevelse oven i hatten. (De tre ekstra pund for adgang til Star-Wars var ikke det værd - blot ekstra voksfigurer).
At benytte London-tickets var VIRKELIG ET HIT!!! Vi havde forventet at nok blev køen mindre, men vi kom direkte hen til det på sitet angivne område og blev STRAKS lukket ind foran de lange køer. Indenfor fortsatte køerne, men vi kom direkte ind og ventede overhovedet ikke. Endvidere fik vi en bog til fotos med. At prisen så ovenikøbet blev billigere ved at benytte London-Tickets var jo topdollar :-). Jeg benytter helt klart denne service igen ved anden lejlighed. Vær dog obs på, at voucher skal printes ud og medbringes - måske london-Tickets kunne gøre, så det var nok at medbringe bekræftelse på telefonen?

Joan, Skælskør
MAN, 20 JUL 2015
4.3
God oplevelse

Dejligt med billetter hjemmefra idet man bliver ledt til en meget kortere kø og kommer hurtigere ind.

Kenneth meinert, Horsens
SØN, 19 JUL 2015
4.3
meget for pengene

følte vi fik noget for pengene, Det var en rigtig sjov og god oplevelse. Meget nemt at komme ind med billetter vi havde bestilt på forhånd

Ann-karina lund, Rønne
SØN, 19 JUL 2015
4.3
Pengene værd...

Bestilte billetterne hos Ticmate og er yderst tilfredse med servicen.
Seværdighed for både børn og voksne. Brug 2-3 timer her.

Lene, Vejle
FRE, 10 JUL 2015
4.3
Levede op til forventningerne

Kan stærkt anbefales! Spang ca. 1 time foran i køen. Super lækkert!

Rebecca, Varde
FRE, 10 JUL 2015
4.3
Det bedste ved turen!!!

De var en så fed oplevelse og siden vi havde købt billetter hjemmefra sprang vi den enormt lange kø over og kom direkte ind. Voksfigurerne var så flot lavet og det var rigtig sjovt at se nogen med sine idoler i "virkeligheden" ud over voksfigurerne var der også en 4D film med superhelte, som var helt vildt at opleve, så hvis du står og skal til London skal du helt klart besøge Madame tussauds, det var alle pengene værd!!!

Jan, Greve
FRE, 10 JUL 2015
4.3
Sværk at se voksfigurer

Har været på Madame Tussauds en del gange, men havde denne gang min niece med til London for første gang, og så skulle vi naturligvis derhen (igen). Hvor man tidligere mere gik rundt og så på figurerne (mange af dem uden at kunne røre dem), så kan man nu komme helt tæt på og kan tage fotografier "med de kendte" - det kan umiddelbart lyde sjovt, MEN det betød faktisk, at det var nærmest umuligt at se figurerne. Der stod hele tiden en eller flere oppe ved siden af figurerne og så en bunke af folk med kameraer foran. Så oplevelsen af Madame Tussauds var ikke den bedste. Billetterne købt hos Londonbilletter.dk virkede fint, der var dog en del kø for at komme ind - tror vi ventede ca. 40 min.

Pia, Roskilde
TIR, 07 JUL 2015
4.3
Stor oplevelse

Godt vi bestilte hjemmefra ! Næsten ingen ventetid. Hjælpsom personale. Kæmpe oplevelse. Livagtig. Fantastisk. Film oplevelsen, gik lige ind.

Susanne, Årslev
ONS, 17 JUN 2015
4.3
underholdende og flot

meget underholdende og tiden fløj afsted. fantastisk at have købt billet forud. gik udenom meget lang kø og lige ind til billetskranken :-)

Martin, Oksbøl
TIR, 16 JUN 2015
4.3
Et must, når du besøger London

Det er alle pengene værd. Skal opleves. Er SÅ glad for, at vi havde købt billetterne hjemmefra ellers havde vi nok opgivet pga. den mega lange kø.

Alice, Kalundborg
SØN, 14 JUN 2015
4.3
Ventetid

Jeg havde en forventning om at når jeg købte billetter hos jer online undgik vi stort set kø. Dette var langt fra tilfælledet, der var en enorm kø. Det syntes jeg i bør informere mere klart omkring

Dorte, Ribe
MAN, 08 JUN 2015
4.3
Prima oplevelse ***

Ankom 30 før åbningstid hvilket var en klog beslutning. Der var kø, men hjælpsomt personale som sørgede for at vi kom til tidligt fordi vi havde voucher fra londonbilletter. Fantastisk udstilling og imponerende 4D-film. Pengene værd! !!

Hanne, Klarup
SØN, 07 JUN 2015
4.3
kan varmt anbefales

En fantastisk oplevelse, der er hver en krone værd.
Meget flotte og livagtige voksfigurer, og man bliver overrasket af flotte og sjove overraskelser undervejs. Der er gys, et godt grin og mange wow

Solveig damgaard, Glostrup
SØN, 07 JUN 2015
4.3
Der mangle mange vorksfigure

Min piger på 12 og 14 år var skuffe da der mangle mange af dem de gerne vil se som de ser på tv og høre.
Vi fik at vide at de var lånt ud til andre lande man skulle have vist hvilke figurer der er hjemme

Christina, Sandved
LØR, 06 JUN 2015
4.3
Fedt med meget livagtige voksfigurer

Fantastisk oplevelse. Rigtig mange forskellige figurer. Selvom der var mange mennesker var det nemt at få taget et billed sammen med figuren.
Var rigtig glad for at vi havde købt billet hjemmefra. Ellers var vi ikke kommet derind. Tror dem uden billet stod i kø i flere timer... Vi var inde på ca. 30 min

Christina, Lystrup
LØR, 06 JUN 2015
4.3
God oplevelse

super nemt med billetter købt hjemmefra. Kan kun anbefales. Der var mega lang kø udenfor men med billetter købt i forvejen kom vi ind på 5 min kl 10 lørdag formiddag.

Pernille klejnstrup, Herlev
TIR, 02 JUN 2015
4.3
Ok

Børnene syntes det var sjovt

Susanne, Greve
MAN, 01 JUN 2015
4.3
Fantastiske voksfigurer - og fantastisk mange mennesker

Kvaliteten og de fine detaljer i næsten alle voksfigurer er formidable. Der er masser at kigge på for "børn" i alle aldre. Også Starwars udstillingen er meget flot.
Køen til superhelte forestillingen havde dog en ventetid på næsten flere timer. Og de enormt mange mennesker gør det voldsomt trængt overalt i museet.
Book billetterne hjemmefra, kom meget tidligt og fyld rygsækken op med tålmodighed, så venter der en storslået oplevelse.

Rikke bjerre, Odder
SØN, 31 MAJ 2015
4.3
Flotte figurer, men ikke så mange som forventet.

Figurerne er rigtig flot lavet, men der var slet ikke så mange som vi havde forventet. Køb skip-the-line tickets hvis muligt, så I undgår køen. Vi købte dem på londonbilletter.dk og det fungerede super godt!

Jacob bay, Aarhus
ONS, 27 MAJ 2015
4.3
Fantastisk

Fantastisk oplevelse,alle pengene værd

Lena, Hejnsvig
TIR, 26 MAJ 2015
4.3
Besøg på Madame Tussauds

Voksmuseet var rigtig fint,- det gør ingen forskel om man har booket og betalt billetter hjemmefra, man skal fortsat stå i en timelang kø for at komme ind...

Mette, Thisted
MAN, 25 MAJ 2015
4.3
Super oplevelse

Det var en fantastisk oplevelse at besøge madam tussauds i London. Vi var specielt vilde med marvels 4 d film og Star wars afdelingen. Eneste minus var at der var mega mange mennesker og en del kø.

Jimmi, Risskov
ONS, 20 MAJ 2015
4.3
Madame Tussauds

Fantastisk oplevelse. Da billetterne var bestilt i forvejen blev vi ført udenom en megalang kø og blev vist direkte til start:-))

Heidi, Brøndby strand
ONS, 20 MAJ 2015
4.3
Madame Tussaude

Jeg glemte lige at skrive at alt hvad vi har bestille. Vi skulle i London Har gået helt fint igennem. Det bruger vi igen.
Når men Madame Tussaude var ikke noget vi vil bruge penge på igen. Det har vist over lever sig selv. Man stod Meget lang tid i kø. Der var så mange mennesker. Ja vi kommer ikke derinde igen.

Jette kragh, Tune
TIR, 19 MAJ 2015
4.3
Voldsomt mange mennesker

Let at bestille på forhånd - og stort set direkte til indgang med forudbestillingen i hånden, men voldsomt mange mennesker med samme mål, hvilket ødelægger lidt af oplevelsen, når man skal kante sig frem - og undervejs stå i lange køer.

Kira, Ry
TIR, 19 MAJ 2015
4.3
Madame Tussauds

Fantastisk oplevelse med overraskelser undervejs. Meget anbefalelsesværdigt.Starten var dog ikke så spændende,idet vi stod godt en time i kø ude på fortovet i silende regn. Kunne have købt tilsvarende billetter 40 kr. billigere pr billet på hotellet.

Ingrid o., Aabenraa
MAN, 18 MAJ 2015
4.3
HUSK AT BESTILLE BILLETTER HJEMMEFRA

En rigtig spændende oplevelse

Hanne, Randers sv
MAN, 18 MAJ 2015
4.3
Madamme Tussaud

Det ville være super hvis medarbejderne på stedet er med på der står hvilken dør vi skal rette henvendelse til. Vi endte nede bagerst i en kø der ikke havde bestilt hjemmefra. Vi blev dog hevet frem efter et stykke tid.
Ellers fin oplevelse

Malene, Tappernøje
TIR, 12 MAJ 2015
4.3
Fin oplevelse

Køerne så lange ud, da vi ankom, men ca 30 min. og vi var inde i det "forjættde land".

En rigtig god oplevelse

Henning, Lemvig
MAN, 11 MAJ 2015
4.3
Fed oplevelse

Det var det bedste vi har gjort, der var så mange mennesker, vi gik lige ind forbi alle. 5 min fra vi kom så var vi inde. Det kan varmt anbefales. Og det var en fantastisk oplevelse

Lone, Skjern
MAN, 11 MAJ 2015
4.3
Godt, men kunne have været undværet.

Fantastisk udførte voksfigurer, men pris, og alt taget i betragtning, kunne jeg have undværet det.

Finn david, Ebeltoft
SØN, 10 MAJ 2015
4.3
Rigtig god

Vi kom foran køen, som var meget lang, om det var held eller forstand, ved vi ikke

Kjeld, Søborg
LØR, 09 MAJ 2015
4.3
lækkert

Lækkert at kunme springe køgen over, og bare lige aflevere det ene papir og så blir man lukket ind til alle de andre lækre fyre der er på vej til at være sammen med en masse hop hvor vi skal have en god dag. Jeg har haft meget travlt med at få set dårligt det din hest, kan du ikke unbokere mig på en eller anden grund ikke kan finde ud af det. . .

Rune, Glamsbjerg
TIR, 05 MAJ 2015
4.3
Oplevelse!!!!

Jeg synes det er for dyrt i forhold til indholdet.
Blev skuffet da vi kom om søndagen og alligevel, trods købte billetter, fik at vide at vi skulle stå i den lange kø.
Dette var dog anderledes da vi vendte tilbage om mandagen og kunne gå direkte ind.

Tina, Glostrup
TIR, 05 MAJ 2015
4.3
Fantastisk oplevelse. Specielt deres 4-D med Marvels superhelte.

Havde vi ikke købt billetter i forvejen havde vi stået i kø 1 1/2 time forgæves. Ingen tvivl om at det er et "must" at købe billeter inden ankomst til London.

Jacob, København s.
TIR, 05 MAJ 2015
4.3
bedre end forventet

priotets billet er GODT givet ud ... tidsmæssig

Berit, Vejle
TIR, 05 MAJ 2015
4.3
Super sted

Alt fungeret bare så godt, der var mange mennesker udenfor i køer. Men derinde kunne man ikke mærke alle de mennesker. Det var alle pengene værd.

Lena, Lynge
SØN, 03 MAJ 2015
4.3
Super oplevelse

Super fin oplevelse for både store og små.Vi kom fra morgenen, så køen var overkommelig. Kan klart anbefales

Louise, Herfølge
LØR, 02 MAJ 2015
4.3
Madame Tussauds

Rigtigt god oplevelse - både at se Madame Tussauds og at købe billetter hos Londonbilletter.dk

Connie, Randers nø
MAN, 27 APR 2015
4.3
Super godt

Fantastisk oplevelse. og virker rigtigt godt at bestille hjemme fra

Palle, Faaborg
ONS, 22 APR 2015
4.3
Besøgt d. 18.4-2015

Ved indgangene står der ikke som beskrevet på sedlen man selv printer ud, personalet giver forskellige oplysninger. Vi blev stillet i en kø og fik lov at blive i den kø, det gik ok hurtigt.
Madame Tussauds er under ombygning og der manglede en del "kendisser" som jeg ved fra tidligere besøg plejer at være der og når man ikke står i den almindelige kø er der bla. Robbie Williams, ham fik jeg ikke lov at se denne gang og det var nok ham jeg helst ville se.
Lige ledes har de lavet foto opstillinger ved feks. den engelske kongefamilie, så at man ikke kan få lov at fotografere uden at der er fremmede med på billedet, man tvinges til selv at tage opstilling for at betale for et billede - ØV.
Tidligere besøg har været meget bedre.

Carina maria bruun, Hundested
ONS, 22 APR 2015
4.3
Super nemt!

Fint at kunne købe i forvejen. Man skulle dog stå lidt i kø for at veksle til en rigtig billet.

Pia, Lejre
TIR, 21 APR 2015
4.3
Pengene værd

Vi købte billetterne hjemmefra og det vil jeg også gøre næste gang jeg besøger London. Du spare tid!

Søren, Hvidovre
MAN, 20 APR 2015
4.3
Pengemaskine

Jeg syntes de lukker for mange mennesker ind af gangen! Men sådan er det jo altid når man er afsted med børn. De ting man ønskede billeder af/med kostede penge... ellers en ok oplevelse men dyyyyyrt i forhold til oplevelsen.

Carina hammershøj, Skagen
FRE, 17 APR 2015
4.3
Rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse :-) Dejligt og anbefalelsesværdigt at have bestilt billetten hjemmefra. Det gjorde det nemt og hurtigt at komme ind.

Tove, Hjallerup
MAN, 13 APR 2015
4.3
Kom tidligt

Køb billetter hjemmefra og kom tidligt. midt på dagen er der meget lang kø. Sjov oplevelse, særligt den afsluttende taxitur, som fører dig gennem londons historie.

Klaus bank, Tølløse
FRE, 10 APR 2015
4.3
Madame T

Du SKAL købe billetter til madame T på forhånd - vi sparede 45 min's kø på denne måde!!
Dog manglede info om at man skal indløse billet for at få en tid senere på dagen, hvor man bliver lukket ind holdvis! Hvilket foregik til tiden og problemfrit

Bent holst, Hedensted
TOR, 09 APR 2015
4.3
Rigtig godt seværdighed og fantastisk at bestille inden afrejse!

Vi bestilte billetter hjemmefra og gik lige ind uden om en meget lang kø, hvor vi ville have stået i mindst 1½ time. Så jeg vil varmt anbefale at bestille hjemme fra.
Selve oplevelsen af Madam Tussauds var rigtig godt. Det er fantastiske gengivelser af kendte personer. Absolut et besøg værd.

Jette, Herning
ONS, 08 APR 2015
4.3
Det kan klart anbefales at købe hjemmefra

Vi købte billet til Madame Tussauds hjemmefra, hvilket stærkt kan anbefales.
Vi kom da de åbnede og kunne springe køen over med vores billetter.
Dog slipper man ikke for kø, men det går meget hurtigere ! :)
Det kan klart anbefales at komme når de åbner, da der er mange mennesker også på det tidspunkt, men det er der, at der er færres.
Det var nemt med billetterne hjemmefra.

Stefanie banggaard, Odense c
TIR, 07 APR 2015
4.3
skøn dag

Dette er en oplevelse, man ikke må springe over. 2 gang vi besøger stedet. Dejligt ment, at købe billetter hjemmefra. Sprang en kø på 1 1/2 time over

Gitte, Skovlunde
MAN, 06 APR 2015
4.3
Madame tassauds

Super dejligt at have billetterne på forhånd

Sanne, Horsens
TOR, 02 APR 2015
4.3
Sjovt sted!

Det var en super tur til madame tussauds! De kendte voksfigurer ser rigtig virkelig ud, og 4D biografen var simpelthen for sjov! Vi havde valgt en perfekt dag at tage derhen på. Kunne forestille mig at det hurtigt kunne blive en dårlig oplevelse i højsæsonen

Tina, Gram
TIR, 24 MAR 2015
4.3
Absolut et besøg værd..

Stort,flot og virklig gået i detaljer mht.alt ..man får en super oplevelse for ens penge og man sparer en del ved at bestille billetterne på "London billetter".. Så madame Tussauds skal man absolut besøge.

Dorrit bering, Odense m
MAN, 23 MAR 2015
4.3
God oplevelse!

Det var et ønske fra vores to 12årige piger at se museet, der var mange mennesker og for en ikke så høj person, kan det godt virke voldsomt, vi stod ikke længe i kø og figurerne var imponerende.

Torbjørn, Lynge
MAN, 09 MAR 2015
4.3
Et rigtig godt turist mål

Det er en oplevelse, at se alle disse berømtheder.
Det var anden gang jeg var der, men der er lavet om, Hitler fjernet, eller flyttet.
Jeg syntes det var lidt malplaceret at have krig og fred - Winston Churchill og Adolf Hitler - ved siden af hinanden.

Kurt, Tappernøje
LØR, 28 FEB 2015
4.3
Godt

Det var dejligt nemt at komme ind, skulle bare finde den rigtige kø.
Det gik forbavsende hurtigt. Dejligt, hurtigt og smadder godt.
Mange hilsner
B, Falck-Hansen og barnebarn

Birgitte, Hoersholm
SØN, 22 FEB 2015
4.3
Madame Tussauds

vi var glade for at have set Madame Tussauds og det var dejligt nemt med billetter hjemmefra - det kan varmt anbefales

Anne-lise, Roskilde
TOR, 12 FEB 2015
4.3
Supergodt

Tussauds har fået et ordentligt løft siden jeg var der sidst og er vældig underholdende. Med de forlods indkøbte billeter kom vi ind med det samme.

Eva elstrup, Jyderup
SØN, 01 FEB 2015
4.3
Supergodt

Tussauds har fået et ordentligt løft siden jeg var der sidst og er vældig underholdende. Med de forlods indkøbte billeter kom vi ind med det samme.

Eva elstrup, Jyderup
SØN, 01 FEB 2015
4.3
Stor oplevelse.

God oplevelse for hele familien. Vi var meget glade for at have købt billet her, var vi undgik alt for meget ventetid. Et besøg vær - men kom i god tid

Bo, Silkeborg
TOR, 01 JAN 2015
4.3
oplevelse

Det var en sjov og spændende oplevelse og alle pengene værd at se.

Merete, Esbjerg n
SØN, 14 DEC 2014
4.3
Dejligt gensyn

Madame Tussauds er altid et besøg værd, nye oplevelser hver gang. Let at finde rundt, dejligt personale

Laila, Kolding
SØN, 07 DEC 2014
4.3
rigtig god oplevelse

Sjov og overraskende oplevelse at besøge madame tussauds. Det var især fantastisk at overvære en 4 - d forestilling med mange effekter. Dejlig nemt at have billetterne med hjemmefra. Vi er glade for, at vi bestemte os for at opleve alt det storslåede vi var udsat for her.Kan kun anbefales, man får meget for pengene !

Inge, Taastrup
FRE, 05 DEC 2014
4.3
Madame Tussauds

Det var simpelthen en fest fra vi trådte ind ad døren og til vi gik. Det hele var meget livagtigt og fantastisk godt gengivet. Vi undlod den uhyggelige del - der var lang kø og vi var nok ikke helt friske på at blive forskrækket :)

Lotte, Virum
TOR, 27 NOV 2014
4.3
Bestilling af billetter

Havde ikke fået bestilt billetter til Madame Tussauds før afrejse til London - klarede det på hotellet og fik printet billetterne i receptionen - det var billige at bestille dem her i forhold til Madame Tussauds hjemmeside - ingen problemer ved indgang - blev ledt direkte til VIP indgangen

Paul erik, Vallensbæk str
TOR, 27 NOV 2014
4.3
spændende og anbefalelsesværdig

Kan klart anbefales med store børn og teenagere

Lone, Fredericia
TIR, 25 NOV 2014
4.3
En oplevelse værd

Det er fantastisk at opleve voksfigurerne tæt på. Man kan godt blive i tvivl om det er voks eller rigtige. Super flot arbejde og udstilling. 4D filmen er bestemt også en oplevelse.

Lone dahl, København ø
TIR, 25 NOV 2014
4.3
Besøg på madame tussauds

Det var en fantastisk oplevelse, som varmt kan anbefales. Selvom der var kø, gik det ret hurtigt og indenfor var det nemt at komme rundt uden, man skulle stå i nakken af andre, der går hurtigt et par timer med at se det hele, men det er et MUST, hvis man kommer til London.

Frank, Randers sø
ONS, 19 NOV 2014
4.3
Fansastisk

Fantastiske figurer og hele historien bag kvinden Madame Tussauds.

Helle, Juelsminde
MAN, 17 NOV 2014
4.3
Suverænt besøg

Jeg er ganske enkelt vild med Madame Tussauds og kunne ikke drømme om at besøge London uden af besøge Madame Tussauds. Har været der 8-10 gange i løbet af de sidste 20 år og synes, at det er en fornøjelse hver gang.
"Scary-kælderen" er blevet lidt ringere med tiden, men alt det andet er bare blevet mere og mere imponerende med årene.

Lone, Herning
MAN, 10 NOV 2014
4.3
Fedt sted

Fedt sted og dejligt man kan komme helt tæt på dukkerne og man bare kan fotografere alt det man vil :-) Der var dog en del forvirring i køen omkring vores billetter. Den kø der stod på billetten vi skulle gå i, fandtes slet ikke. Vi blev dog sendt i køen med før-købte-billetter, men sammen med MANGE andre. Vi var en del danskere med disse billetter og vi var alle lidt forvirrede og synes ikke rigtig det gav mening. Nå, men ind kom vi og stedet var en super oplevelse :-)

Tina, Måløv
TOR, 30 OKT 2014
4.3
Spændende og sjovt

Fin variation i oplevelserne: gåtur mellem dukkerne, køretur i "taxa", nede i kælderen og sidst men ikke mindst 4D filmen.

Jette, Varde
TIR, 28 OKT 2014
4.3
Madame Tussauds. LondonBilletter.dk

Info
Madame Tussauds

Adresse
Madame Tussaud's,
Marylebone Road,
London, NW1 5LR.

Kort, Madame Tussauds

Åbningstider
Hver dag mellem 9.30 og 18. Sidste indgang er mellem 17 og 17.30.

Metro
Ta' Bakerloo, Circle, Jubilee, Metropolitan eller Hammersmith & City Line til Baker Street Station.

Buslinjer
13, 18, 27, 30, 74, 82, 113, 139, 274.

 
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv