London Sølvpakken

  • Vælg dato

London Sølvpakken

Pris fra 576 kr

Spar 10% på London Eye, Madame Tussauds og London Dungeon med vores super London Sølvpakke! Oplev tre af Londons største seværdigheder og spar penge.

Hvad er inkluderet i London Sølvpakken?
- Spar 10% på London Eye, Madame Tussauds & London Dungeon
- En åben billet, gyldig i en måned fra din valgte dato 
- E-billet bliver sendt direkte i din indbakke
- En tur på ca. 30 min. rundt med London Eye
- Adgang til en 4D-filmoplevelse ved London Eye
- Adgang til The Marvel Super Heroes 4D udstilling og SCREAM! på Madame Tussauds
- Scener med 360 graders gribende historiefortælling hos London Dungeon
- To fantastiske underjordiske forlystelser hos London Dungeon

Nyd udsigten fra London Eye
Lige ved Themsen og overfor Big Ben ligger et af Londons bedst kendte vartegn, pariserhjulet London Eye. Herfra kan du få et helt nyt perspektiv på byen. En tur i pariserhjulet i en af de 32 lukkede gondoler tager ca. 30 minutter, og på det højeste punkt er du 135 meter over havoverfladen.

Hæng ud med alle kendisserne på Madame Tussauds
En tur til Madame Tussauds betagende verden er et must, når du besøger London. Mød den britiske royale familie, inklusiv dronning Elizabeth, prins William og hertuginde Kate, hæng ud med the Beckhams, test dine evner mod nogle af dine favorit sportsstjerner eller bliv en superhelte-rekrut.  

Få testet dine nerver hos London Dungeon
London Dungeons er en af Londons bedste skræk- og rædseloplevelser. Tag på en 90-minutters rejse gennem 1000 års af Londons fortid. Du og dine medgæster går gennem fangehullet, som I bevæger jer fra forestilling til forestilling, guidet af de professionelle skuespillere. Det er både sjovt og lidt uhyggeligt!

Du kan også vælge den ultimative London-pakke, vores London Guldpakke, som inkluderer Tower of London og sparer dig 15% i forhold til at købe hver billet enkeltvist. 

Hvordan fungerer det?
Når du booker dine billetter, vælg den dato du ankommer til London som 'Gyldig fra'-datoen, da de billetter du køber her er gyldige i en måned fra den dato. Vælg antal billetter og tryk på 'søg'. Herefter vælger du antallet af hhv. voksen- eller børnebilletter du skal bruge. Herfter kan du søge efter og booke billetter til andre attraktioner eller transport. 

Hvordan får jeg mine billetter?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage dine e-billetter til både London Eye, Madame Tussauds og London Dungeon per e-mail. Du bedes printe dem ud og medbringe dem til London. Når du afhenter dine billetter ved London Eye skal du medbringe foto-ID og kreditkorten du har brugt til at betale med. Du kan blive nægtet adgang til London Eye, hvis du ikke kan fremvise foto-ID og kreditkort.  

Er der børnebilletter?
Ja, der er børnebilletter, men eftersom børnealderen varierer fra attraktion til attraktion er vores børnepriser sammensat af den laveste og højeste børnealder. Der findes børnebilletter for børn mellem 3-15 år. Børn mellem 0-2 år får gratis adgang. 

Vigtig information:
- Det anbefales, at du er fyldt 13 år og ved godt helbred for at besøge Chamber of Horror og særligt SCREAM!-delen af Madame Tussauds.
- Bemærk venligst: I løbet af højsæsonen, særligt efterårsferien, påske, pinse og andre skoleferier eller offentlige helligdage, samt midt på dagen mellem kl. 12-15 kan længere køer forekomme.  
- London Eye er lukket pga. sin årlige vedligeholdelse fra d. 6-17. januar. 
- Indgangspolitik hos London Dungeon: Pga. stor popularitet, har London Dungeon indført ny indgangspolitik. Fra nu af vil din e-billet, når du ankommer til London Dungeon, blive ombyttet til en tidsbestemt billet for samme dag. Vi garanterer dig adgang indenfor maks. 45 min., oftest meget hurtigere, eller du kan vælge at komme igen senere på et forudbestemt tidspunkt, og hermed helt undgå ventetid - det er dit valg. Ingen af vores kunder har nogen siden ventet 45 min, men da vi ikke kan garanterer du kan komme ind uden ventetid, tilbyder vi dig muligheden for at besøge London Dungeon på et andet tidspunkt samme dag, eller en anden dag - valget er dit!  

 

Rigtig God 3.8

3.8 6 kundekommentarer
Londontur

super nem og god måde at få biletter på , der må dog godt stå mere tydeligt de sted man skal gå ind og bytte sin printede billet så man undgår at stå i kø to gange , men vi spurgte inden vi gik i kø så det slap vi da for

Vivi, Grindsted
TIR, 27 SEP 2016
3.8
London Eye, Dungeon og Madam Tussauds

Har sammen med min søn på 11 år prøvet ovenstående 3 ting og vores anmeldelse er:

London Eye er som forventet, fantastisk udsigt over byen og fint at man på skærme kan læse om de forskellige bygninger som man kan se. Det kunne måske være en ide at der var en speaker som fortalte noget mens man var der, ligesom de gør i tour busserne.

Dungeon blev vi nok lidt skuffet over, primært fordi vi syntes der var for mange mennesker samlet og dels fordi der var ret meget snak som gik ret hurtigt og derfor var det svært for en på 11 år at følge rigtig med. Syntes måske der burde være mindre snak og mere effekter mm.

Madam Tussauds var også lidt som forventet bare lidt bedre. Syntes det var sjovt med de forskellige tiltag som catwalk (nok mest for piger :-)) og deres 4D film var ret god og deres Starwars særudstilling var også god og fint at dem der har lyst kan få lov til at se dette mod en lille ekstra betaling. Her kunne det også være rigtig godt hvis der var en lille beskrivelse af de forskellige personer mht. hvad de er kendte for mm. Men helt klart en god og positiv oplevelse.

Allan stockfleth, Smørum
TIR, 08 MAR 2016
3.8
Alt klaret hjemmefra

Nemt at have alt planlagt hjemmefra
Lidt svært at finde ud af hvor man skal bytte til alm. Billet ved London eye og madam tussauds

Ann, Ikast
SØN, 21 FEB 2016
3.8
Nemt at bestille og Forlystelser levede op til forventninger

London Sølvpakke

Ulla, Brøndby
TIR, 08 DEC 2015
3.8
Sølv pakken

Super fint køb hjemme fra og ved madame Tossoud gik vi lige forbi den lange kø. Dungeon var klart sønnens favorit - men de var også super gode skuespillerne. Og London Eye - tjo den er fin og service fin . Men hvis jeg skal over igen bliver det ikke op i den.

Pia, Thorsø
TOR, 02 JUL 2015
3.8
Sølvpakken

Alle tre forlystelser var rigtig gode og sjove, kan klart anbefales

Winnie, Valby
FRE, 13 MAR 2015
3.8

Info
London Sølvpakken

Adresse
Madame Tussauds:
Marylebone Road, London, NW1 5LR.
London Eye & London Dungeon:
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London SE1 7PB.
Kort, London Sølvpakken Kort

Åbningstider
Madame Tussauds:
Hver dag mellem 9.30 og 18. Sidste indgang er 17:00.
London Eye:
Hver dag fra 10.00 til 20.00, og fra Maj til Sep. til 21:00.
London Dungeon:
Hver dag fra 10.00 til 17.00.

 
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv