4-i-1 London-pakken

  • Vælg dato

4-i-1 London-pakken

Pris fra 527 kr

Lige nu har vi et eksklusivt tilbud til dig! Køb to attraktioner og få to ekstra attraktioner med GRATIS! Denne pakke inkluderer Madame Tussauds, Coca Cola London Eye, SEA LIFE London Akvarium og den helt nye attraktion Shrek's Adventure! London.

Højdepunkter:
- Køb to attraktioner og få to ekstra attraktioner GRATIS med i handlen
- Besøg det berømte voksmuseum Madame Tussauds
- Beundre London oppe fra i Coca Cola London Eye
- Nyd livet under vand i SEA LIFE London Akvarium
- Besøg den nye attraktion Shrek's Adventure! London
- Tilbuddet kører fra d. 19. oktober 2015 til og med d. 31 december 2016

Eksklusivt tilbud på vores platin-pakke
Denne fantastiske pakketilbud inkluderer fire af Londons bedste attraktioner: Madame Tussauds, Coca Cola London Eye, SEA LIFE London Akvarium og Shrek's Adventure! London. 

Hvis du alligevel har planlagt at skulle besøge Madame Tussauds og London Eye, så kan du lige så godt prøve vores nye og eksklusive pakke til særpris og få billetter til London Akvarium og Shrek's Adventure (næsten) med i prisen!

Besøg Madame Tussauds
Besøg det verdensberømte voksmuseum i London og mød den britiske familie, hæng ud med Beckham-familien, test dine sportskundskaber mod nogle af dine favorit atleter eller bliv en superhelte-recruiter. Dine billetter inkluderer også den nye Star Wars-udstilling. 

Nyd udsigten fra Coca Cola London Eye
Lige ved Themsen og overfor Big Ben ligger et af Londons bedste kendte vartegn, pariserhjulet Coca Cola London Eye. Herfra kan du få et helt nyt perspektiv på byen 135 meter over havoverfladen.

Udforsk en verden under vand
I SEA LIFE London Akvarium kan du opleve 500 forskellige arter fra hele verden, flere end 40 forskellige hajer og 14 zoner med forskellige temaer fordelt over tre etager. Det er sjov for hele familien!

Tag på eventyr med Shrek
Dit Shrek-eventyr begynder, så snart du træder ombord på den magiske DreamWorks bus. Med Æslet som din frække turguide er ulykker, kaos og ubegrænset sjov en del af turen. 

Tag del i 10 live shows med eventyrtemaer, hvor du kan besøge Shreks mose, finde din fremtid i krystalkuglen, finde væk i spejllabyrinten og afslør din indre trold, når der er behov for det! 

Shrek's Adventure! London ligger lige mellem Coca Cola London Eye og SEA LIFE London Akvarium

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til Madame Tussauds i London.

Du skal ombytte din e-billet hos Madame Tussauds ved dør nr. 2. Her vil du få udleveret billetter til alle attraktionerne. 

Hvor længe er mine billetter gyldige?
Dine billetter er gyldige i en måned fra du får dem hos Madame Tussauds. Bemærk dog, at alle billetter skal være brugt senest d. 31. december 2016. 

Findes der børnebilletter?
Ja, der er børnebilletter for børn mellem 3-15 år. Børn under 3 år er gratis ifølge med en betalende voksen.

*Tilbuddet er baseret på billetpriserne ved samme dags køb i døren. 

 

Fantastisk 4.7

4.7 9 kundekommentarer
Anbefales

Man spare penge ved at booke hjemmefra.

Janne s. henriksen, Rødovre
TIR, 17 MAJ 2016
4.7
Fantastisk god oplevelse.

Vi havde bestilt denne 4 i en pakke. Det var super godt. Startede hos madam Tussauds og der fik vi resten SF vores billetter til seværdighederne.
Sealife var ikke den bedste oplevelse for os, men hver sin smag. Bagefter tog vi i Shreks adventure, det var super fedt, men min søn på 10 fik ikke så meget ud af det, fordi han ikke kunne forstå hvad de sagde. Men det var en oplevelse som vi kan leve længe på.
Tilsidst og ikke mindst LondonEye, det var godt. Man fik set ud over hele byen og var heldig at vi havde super vejr. Vil klart anbefale andre denne pakke.

Bettina ayoe eskelund
MAN, 16 MAJ 2016
4.7
Fin og effektiv pakke

Det fungerede super fint med pakken. Fik udleveret alle billetter hos Madame Tassauds på den valgte dag - og så fordelte vi selv besøgene hos de øvrige attraktioner som det nu passede i vores planer.

Helle, Børkop
MAN, 16 MAJ 2016
4.7
Dejligt nemt

En dejlig nem måde at få set forskellige attraktioner, god pris og nemt at man får det hele elektronisk. Eneste forbedring kunne være at man fik tilsendt billetter til alle attraktioner og ikke skulle ombytte til billetter ved f.eks. London Eye

Teresa
ONS, 11 MAJ 2016
4.7
Kanon tur

Vi takker for service og vejledingen alt gik som beskrevet ingen problem at indløse de købte byttebilletter og serværdighederne ligger jo side om side så kan kun anbefales til andre også.
Mvh. Jacob.

Ove jacob, Tårs
SØN, 10 APR 2016
4.7
Vi havde en dejlig olevelse ved st komme ind og se de ting. Alt var i orden med billterne. Vi fik at vide at vi skulle srarte i Madam Tussaut og der fik vi billeterne til de andre sevædigheder. Jeg vil varmt anbefale at købe billtterne 4 i 1 pakke. vi har

Barbara, Sydals
FRE, 25 DEC 2015
4.7
Vi havde en dejlig olevelse ved st komme ind og se de ting. Alt var i orden med billterne. Vi fik at vide at vi skulle srarte i Madam Tussaut og der fik vi billeterne til de andre sevædigheder. Jeg vil varmt anbefale at købe billtterne 4 i 1 pakke. vi har

Barbara, Sydals
TIR, 22 DEC 2015
4.7
Skøn miniferie tilbud

4-i-1 tilbuddet har været mega godt for os. Nemt at bruge og alle seværdigheder lette at komme til og ligger centralt i London. Det bliver ikke sidste gang vi bruge det :-)

Preben, Viborg
TIR, 15 DEC 2015
4.7
Rigtig fin pakke løsning

Vi købte pakken, men havde ikke vurderet vores tid ordentligt og nåede derfor ikke det hele. Jeg vil tro at pakken er rigtig god til familier, grundet at shrek, london eye og aquvarium ligger lige på stribe. og madam tussaud er blot en lille metro tur væk derfra. Men rigtig fint hvis man er til den mere turistede del af london.

Caroline, Aalborg
SØN, 06 DEC 2015
4.7

Info
4-i-1 London-pakken

Adresse
Madame Tussaud's,
Marylebone Road,
London, NW1 5LR.
Kort, 4-i-1 London-pakken Kort

Kort, 4-i-1 London-pakken

Åbningstider
Hver dag mellem 9.30 og 18. Sidste indgang er mellem 17 og 17.30.

Metro
Ta' Bakerloo, Circle, Jubilee, Metropolitan eller Hammersmith & City Line til Baker Street Station.

Buslinjer
13, 18, 27, 30, 74, 82, 113, 139, 274.

 
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv