London Attraktioner

Du kan ikke besøge London uden at besøge en af byens mange attraktioner så som Madame Tussauds, London Eye, London Dungeon, London Akvarium eller en af de mange andre attraktioner London har at byde på. Bestil dine billetter her, og ofte vil du springe køen over samt måske spare penge!

London Attraktioner
 
Madame Tussauds

Madame Tussauds

4.2
(326)

Få det meste ud af dit London besøg, og spring køen til Madame Tussauds over! Du sparer tilmed 25% sammenlignet med prisen i døren! Billetterne inkluderer den spritnye Sherlock Holmes: The Experience!

Fra 216 kr
London Eye

London Eye

4.3
(384)

Besøg en af Londons største attraktioner og oplev den fantastiske udsigt fra toppen af London Eye! Køb spring-køen-over billetter hjemmefra og spar tid i køen og spar næsten en tredjedel af prisen sammenlignet med i indgangen.

Fra 177 kr
4-i-1 London-pakken

4-i-1 London-pakken

4.7
(9)

Eksklusivt pakketilbud: Køb to attraktioner og få to ekstra attraktioner med GRATIS! Vores eksklusive London pakke inkluderer Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, SEA LIFE London Akvarium og den helt nye attraktion Shrek's Adventure! London.

Fra 527 kr
London Dungeon

London Dungeon

4.3
(39)

Køb dine billetter til London Dungeon her og spar 15%! Med forhåndsbestilte billetter kan du springe køen over til billetkontoret og få mere tid til at udforske London Dungeon. Der er masser af sjov for hele familien!

Fra 211 kr
London Akvarium

London Akvarium

3.3
(3)

London Akvarium har en af Europas største samlinger af marineliv. Oplev over 500 forskellige dyrearter og planter og over 40 forskellige slags hajer. Der er masser af sjov for hele familien!

Fra 195 kr
Chelsea Flower Show

Chelsea Flower Show

5.0
(1)

Chelsea Flower Show i London afholdes hvert år i maj. Chelsea Flower Show er det verdensberømte have- og blomsterudstilling. Køb dine heldagsbilletter her og bliv så længe du har lyst.

Fra 842 kr
Udsigt fra the Shard

Udsigt fra the Shard

5.0
(4)

Kom op i toppen af Vesteuropas højeste skyskraper - The Shard. Udsigten fra The Shard tager pusten fra dig! Oppe fra toppen af bygningen kan du se de fleste af Londons store seværdigheder, såsom The Tower of London og London Eye.

Fra 316 kr
ZSL London Zoo

ZSL London Zoo

2.0
(1)

Kom helt tæt på alle de fantastiske dyr i ZSL London Zoo. Mød de mest behårede, uhyggelige, højeste og mindste dyr, fra aberne til girafferne. Der er fyldt med sjov for hele familien!

Fra 209 kr
Ripley’s Believe It or Not! London

Ripley’s Believe It or Not! London

3.0
(3)

London hylder det skøre og fantastiske i Ripley’s Believe It or Not med mere end 700 utrolige og fantastiske udstillinger med alt fra mærkelige mennesker til enestående natur! Med billetterne med hjemmefra kan du springe de lange køer over og gå direkte ind.

Fra 242 kr
Arsenal FC Stadion Tur

Arsenal FC Stadion Tur

4.3
(3)

Kom bagom kulisserne i Arsenal FCs hjem, Emirates Stadion, på denne selvguidede tur med audioguide og find ud af, hvad der foregår før en kamp. Besøg omklædningsrummet og tag turen igennem tunnelen der fører til fodboldbanen og forestil dig de 60.000 fans brøle!

Fra 216 kr
The London Pass®

The London Pass®

3.7
(6)

The London Pass giver dig gratis adgang til over 60 attraktioners, ture, museer og seværdigheder i London, samt spring-køen over-adgang til et udvalg af de mest populære attraktioner. Vælg mellem 1, 2, 3 eller 6 dages gyldighed. Uanset hvor længe du har i London, kan du spare tid og penge med The London Pass!

Fra 516 kr
Buckingham Palace

Buckingham Palace

4.7
(9)

Besøg et af verdens eneste kongelige paladser i brug, Buckingham Palace i London. Buckingham Palace fungerer både som Dronning Elizabeths kontor og hjem i London. Den populære turistattraktion er ofte udsolgt længe i forvejen, så husk at bestille dine billetter hjemmefra!

Fra 227 kr
Chelsea stadion og museumstur

Chelsea stadion og museumstur

5.0
(4)

Rundvisningen på Stamford Bridge, hjemmebane for Chelsea FC, tager dig bag kulisserne på et af verdens bedste fodboldhold og giver dig adgang til områder, der normalt er forbeholdt spillerne. Du får også adgang til Chelsea FC Museum.

Fra 232 kr
Tower of London

Tower of London

4.2
(58)

Tower of London er en af de seværdigheder du er nødt til at opleve mindst engang! Spar tid ved at bestille dine billetter til Tower of London hjemmefra og spring køen ved billetkontoret over. Gå ikke glip af dette stykke London historie!

Fra 248 kr
Wimbledon Lawn Tennis Museum

Wimbledon Lawn Tennis Museum

Udforsk evolutionen af tennis - fra tidsfordriv til havefester til en professionel sport i multimillionklassen. Wimbledon tennismuseet har medrivende interaktiver og film, intuitive touch-skærme og gratis audioguide på 10 forskellige sprog. Du kan vælge mellem en indgangsbillet til museum med en gratis audioguide eller booke en guidet rundvisning. Køb her!

Fra 132 kr
Westminster Abbey

Westminster Abbey

4.0
(1)

Westminster Abbey er en af verdens flotteste kirker, med en historie der går over 1000 år tilbage, og kirken er en af de seværdigheder du bare skal se, når du besøger London. Bestil dine billetter hjemmefra til den verdenskendte kirke!

Fra 211 kr
Rolling Stones-udstillingen 'Exhibitionism'

Rolling Stones-udstillingen 'Exhibitionism'

Oplev The Rolling Stones' første store udstilling på Londons prestigefyldte Saatchi Gallery fra d. 5. april 2016. Sørg for at få fat i dine billetter til, hvad lover til at blive årets udstilling!

Fra 221 kr
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv