Seværdigheder

Du kan ikke besøge London uden at besøge en af byens mange attraktioner så som Madame Tussauds, London Eye, London Dungeon, London Akvarium eller en af de mange andre attraktioner London har at byde på. Bestil dine billetter her, og ofte vil du springe køen over samt måske spare penge!

Seværdigheder
 
Madame Tussauds London

Madame Tussauds London

4.2
(349)

Få det meste ud af din tur til London og spring køen til Madame Tussauds over! Du sparer tilmed 25% sammenlignet med prisen i døren! Billetterne inkluderer den spritnye Star Wars The Experience!

Fra 241 kr
London Eye

London Eye

4.3
(414)

Besøg en af Londons største attraktioner og oplev den fantastiske udsigt fra toppen af London Eye! Køb spring-køen-over billetter hjemmefra og spar tid i køen og spar op til 20%. Du kan også vælge en kombo-billet og få et sjov sightseeingcruise med og samtidigt spare 10%

Fra 190 kr
4-i-1 London-pakken

4-i-1 London-pakken

4.2
(21)

Eksklusivt pakketilbud: Køb to attraktioner og få to ekstra attraktioner med GRATIS! Vores eksklusive London pakke inkluderer Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, SEA LIFE London Akvarium plus valget mellem den spritnye attraktion Shrek's Adventure! London eller London Dungeon.

Fra 473 kr
Det store London-eventyr

Det store London-eventyr

Dette er et enestående pakketilbud til dig der vil prøve alt det sjove i London, men ikke vil betale fuldpris. Nu kan du købe tre seværdigheder og få tre ekstra seværdigheder med GRATIS! Dette pakketilbud inkluderer Madame Tussauds, London Eye, London Eye River Cruise, SEA LIFE London, Shrek's Adventure! London og London Dungeon. 6 fantastiske seværdigheder, 1 STORT eventyr i ...

Fra 691 kr
London Dungeon

London Dungeon

4.3
(43)

Køb dine billetter til London Dungeon her og spar 25%! Med forhåndsbestilte billetter kan du springe køen over til billetkontoret og få mere tid til at udforske London Dungeon. Der er masser af sjov for hele familien!

Fra 208 kr
London Akvarium

London Akvarium

3.3
(3)

London Akvarium har en af Europas største samlinger af marineliv og er et must for enhver der er interesseret i livet under havoverfladen. I London Akvarium kan du blandt andet opleve over 500 forskellige dyrearter og planter, se over 40 hajer fra 12 forskellige arter, møde en Gentoo-pingvin og opleve vandmændenes forunderlige verden i udstillingen 'Ocean Invaders'. Køb dine indgangsbilletter ...

Fra 161 kr
Chelsea Flower Show

Chelsea Flower Show

5.0
(1)

Chelsea Flower Show i London afholdes hvert år i maj. Chelsea Flower Show er det verdensberømte have- og blomsterudstilling. Køb dine heldagsbilletter her og bliv så længe du har lyst.

Fra 757 kr
Udsigt fra the Shard

Udsigt fra the Shard

5.0
(4)

Kom op i toppen af Vesteuropas højeste skyskraper - The Shard. Udsigten fra The Shard tager pusten fra dig! Oppe fra toppen af bygningen kan du se de fleste af Londons store seværdigheder, såsom The Tower of London og London Eye.

Fra 293 kr
ZSL London Zoo

ZSL London Zoo

2.0
(1)

Kom helt tæt på alle de fantastiske dyr i ZSL London Zoo. Mød de mest behårede, uhyggelige, højeste og mindste dyr, fra aberne til girafferne. Der er fyldt med sjov for hele familien!

Fra 194 kr
Ripley’s Believe It or Not! London

Ripley’s Believe It or Not! London

3.0
(3)

London hylder det skøre og fantastiske i Ripley’s Believe It or Not med mere end 700 utrolige og fantastiske udstillinger med alt fra mærkelige mennesker til enestående natur! Med billetterne med hjemmefra kan du springe de lange køer over og gå direkte ind.

Fra 218 kr
Arsenal FC Stadion Tur

Arsenal FC Stadion Tur

4.3
(3)

Kom bagom kulisserne i Arsenal FCs hjem, Emirates Stadion, på denne selvguidede tur med audioguide og find ud af, hvad der foregår før en kamp. Besøg omklædningsrummet og tag turen igennem tunnelen der fører til fodboldbanen og forestil dig de 60.000 fans brøle!

Fra 199 kr
London-passet

London-passet

3.7
(6)

The London Pass giver dig gratis adgang til over 60 attraktioners, ture, museer og seværdigheder i London, samt spring-køen over-adgang til et udvalg af de mest populære attraktioner. Vælg mellem 1, 2, 3 eller 6 dages gyldighed. Uanset hvor længe du har i London, kan du spare tid og penge med The London Pass!

Fra 388 kr
Buckingham Palace

Buckingham Palace

4.7
(12)

Besøg et af verdens eneste kongelige paladser i brug, Buckingham Palace i London. Buckingham Palace fungerer både som Dronning Elizabeths kontor og hjem i London. Den populære turistattraktion er ofte udsolgt længe i forvejen, så husk at bestille dine billetter hjemmefra!

Fra 225 kr
Chelsea stadion og museumstur

Chelsea stadion og museumstur

5.0
(6)

Rundvisningen på Stamford Bridge, hjemmebane for Chelsea FC, tager dig bag kulisserne på et af verdens bedste fodboldhold og giver dig adgang til områder, der normalt er forbeholdt spillerne. Du får også adgang til Chelsea FC Museum.

Fra 209 kr
Tower of London

Tower of London

4.2
(68)

Tower of London er en af de seværdigheder du er nødt til at opleve mindst engang! Spar tid ved at bestille dine billetter til Tower of London hjemmefra og spring køen ved billetkontoret over. Gå ikke glip af dette stykke London historie!

Fra 227 kr
Wimbledon Lawn Tennis Museum

Wimbledon Lawn Tennis Museum

Udforsk evolutionen af tennis - fra tidsfordriv til havefester til en professionel sport i multimillionklassen. Wimbledon tennismuseet har medrivende interaktiver og film, intuitive touch-skærme og gratis audioguide på 10 forskellige sprog. Du kan vælge mellem en indgangsbillet til museum med en gratis audioguide eller booke en guidet rundvisning. Køb her!

Fra 76 kr
Westminster Abbey

Westminster Abbey

4.5
(2)

Westminster Abbey er en af verdens flotteste kirker, med en historie der går over 1000 år tilbage, og kirken er en af de seværdigheder du bare skal se, når du besøger London. Bestil dine billetter hjemmefra til den verdenskendte kirke!

Fra 190 kr
Churchills krigsværelser

Churchills krigsværelser

Slendr rundt i Westminster, besøg Churchills krigværelser og oplev den originale bunker præcis som den blev forladt i 1945 og udforsk Churchills krigsmuseum. Det er et must for enhver historienørd! Bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 407 kr
London Eye-cruise

London Eye-cruise

Nyd dette unikke prisvindende sightseeingcruise på Themsen! Se mange af Londons fantastiske seværdigheder og attraktioner. Bådene afgår lige ved foden af London Eye og er dermed den perfekte tilføjelse til en tur i det ikoniske pariserhjul.

Fra 121 kr
Buckingham Palace & vagtskifte

Buckingham Palace & vagtskifte

Benyt denne sjældne mulighed for at udforske statsværelserne i Buckingham Palace og overvær vagtskiftet. Paladset har kun åbnet to måneder om året, og pladserne til denne tur er få og meget populære, så sørg for at bestille hjemmefra!

Fra 539 kr
Star Wars Identities-udstillingen

Star Wars Identities-udstillingen

Udforsk karaktererne fra Star Wars på denne unikke interaktive udstilling i London! Se dine favorit karakterer, som du aldrig har set dem før, udforsk, hvad der gør dig til den du er og opdag Star Wars-helten i dig selv. Bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 199 kr
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv